1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:30

21.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva body bereme, hodnotil po vyhraném rozstřelu kouč cábelíků Šilhavý


Branky


0

Diváci se v Králově Dvoře za 90 minut branek nedočkali a rozhodovaly tak penalty. V nich se blýskli oba brankáři, ale radoval se domácí Krček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný a atraktivní zápas sehráli fotbalisté Králováku a Záp. Hosté se museli obejít bez Pitáka, už po pár minutách hry jim plány nabouralo zranění stopera Dubna.

 

Zápas v hrací dob branku nepřinesl, ale oba týmy gólovku měly. Domácí v první půli zahodili příležitost, když pálili z malého vápna nad, ve druhém poločase zase Šlapák obešel brankáře, ale zakončení vyhlavičkoval obránce Záp z brány, skvělé zákroky předváděl také Frydrych. Zápy měly v zápase jednu obrovskou příležitost, kdy nastřelily tyč a dorážku zlikvidoval Krček.

 

Králodvorský gólman se předvedl i při penaltovém rozstřelu, když zlikvidoval tři penalty. Zařídil tak domácím druhý bod, byť jeho protivník Frydrych se také činil a vychytal dvě penalty. Tentokrát ale ani to nestačilo.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý (trenér): "Byl to těžký zápas. Zápy potvrdily, že nejsou v tabulce nahoře náhodou. Hrajou poctivý, nepříjemný fotbal. Remíza byla asi spravedlivá, jsme rádi za bod navíc, protože po minulých ztrátách jsme chtěli nějaký bod získat. V zápase nějaké šance na gól byly, očekával jsem ale, že jich budeme mít víc, nicméně kvalita Záp na to neumožnila. Dva body tak bereme, odrazili jsme se a teď by to chtělo přidat body zvenku. Hráčem zápasu byl Jiří Krček."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Bylo to vyrovnané, kvalitní utkání, zajímavé i pro diváky, zápasu nic nechybělo. Šance byly na obou stranách, byla z toho spravedlivá remíza. Musím pochválit i výkon rozhodčích, kteří pískali přesně na obě strany a nebrzdili hru, fotbal se musel líbit. Nepříjemností pro nás bylo brzké zranění Dubna, kdy jsme museli sáhnout do sestavy. Máme trochu problém v ofenzivě, hráli jsme bez Pitáka, Matějka se vrací po zranění a ještě není úplně vyhraný, chybí nám vepředu u kreativních hráčů určitá lehkost. Doufám, že s kvalitnějšími terény a trávníky časem přijde. Máme vepředu hodně ztrát, bojujeme, dřeme, ale nevytváříme si tolik šancí, na kolik mužstvo má kvalitu. To jediné nás trochu brzdí. Hráčem zápasu gólman Frydrych, který nás podržel při dvou jasných gólovkách a v penaltách chytil dva pokusy."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Matas [-] , R. Novák [-] , M. Šlapák [-] , M. Procházka [-] , J. Balšánek [-] , M. Kraus [-] , J. Ježdík [-] , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , T. Břížďala [-] (77. J. Bouček [-] )

SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (74. M. Macek [-] ) , P. Putz [-] , V. Svoboda [-] , J. Eliáš [-] (80. D. Zoubek [-] ) , M. Jelínek [-] , V. Hron [-] , T. Jablonský [-] , P. Růžek [-] , J. Duben [-] (13. M. Pávek [-] ) , M. Štěpánek [-]

ŽK: 8. M. Šlapák , 85. J. Matas - 22. P. Putz , 39. M. Pávek , 73. M. Jelínek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hájek Robert - VAŇKÁT Zdeněk, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.