Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

20.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov si užívá výtečného vstupu do jara, trojice jeho hráčů se gólově prosadila i v druhém zápase


Branky


0

Nejen výsledkem, ale i průběhem připomínal tento zápas duel Čížové s Benátkami. I Benešov totiž vtlačil své gólové úspěchy do krátkého časového rozmezí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Pro poslední Nymburk se jednalo o první jarní střetnutí. Benešov oproti tomu šel do zápasu se zvýšeným sebevědomím, když před týdnem jasně porazil Písek. První poločas branku ale nepřinesl, ani příliš vzruchu před brankami. Nymburk ale vstoupil do zápasu s chutí, jeho hráči bojovali a trochu ležérně hrající Benešov se dostával do tempa pomaleji.

Benešov se probral

Nymburk svou aktivitu z prvního poločasu nevyužil a přestávka dala benešovskému trenérovi Veselému prostor promluvit svým svěřencům do duše. Hosté tak předvedli ve druhém dějství o poznání kvalitnější výkon a brzy přišla gólová trefa. Hned v 50. minutě se prosadil Engelmann, vlastně z první vážnější šance zápasu - 0:1.

 

A Polaban ani nedostal šanci se z tohoto direktu vzpamatovat. O tři minuty později totiž inkasoval podruhé. Top si totiž na centr po rohu naskočil před brankářem nebojácně Zákostelský a hlavičkou poslal míč do sítě - 0:2. Engelmann i Zákostelský skórovali za Benešov i v minulém zápase, a to byla hozená rukavice pro Laňku, který také toužil po druhé trefě. Dočkal se v v 67. minutě, když propálil Přibyla z trestného kopu.

 

Tím bylo o osudu zápasu jasno, Benešov svůj náskok uhájil a Tetour si tak připsal vcelku pohodlné čisté konto.



Ohlasy k zápasu



SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Kdo viděl utkání, tak viděl náš špatný výkon v první půli. Chyběl nám pohyb, prohrávali jsme souboje. Terén nám vyloženě neseděl, domácí hráli poctivě a dělali nám problémy. Ve druhém poločase jsme začali hrát tak, jak máme, zjednodušili jsme hru a zvládli jsme to na jedničku, šancí jsme měli ještě daleko více. Zasloužené a důležité vítězství."



Sestavy


SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - F. Vyskočil [-] , M. Houžvička [-] (71. F. Stehno [-] ) , M. Telnar [-] (86. M. Hlatshwayo [-] ) , L. Nepovím [-] (86. M. Daněk [-] ) , F. Franc [-] (71. R. Novotný [-] ) , T. Chlapec [-] , M. Bodlák [-] , J. Hájek [-] , R. Artemuk [-] , I. Baratynskyy [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , J. Neuberg [-] , P. Rys [-] (46. P. Haitl [-] ) , P. Ježdík [-] - P. Čapek [-] , V. Engelmann [-] (84. Z. Vrňák [-] ) , M. Rataj [-] (78. M. Hurka [-] ) , D. Laňka [-] , O. Brejcha [-] (71. D. Kozel [-] ) - . Essomba [-]

ŽK: 8. L. Nepovím - 60. D. Laňka , 63. O. Brejcha .
Hráči zápasu: J. Zákostelský , V. Engelmann .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Štrincl Pavel - PASTYŘÍK Vladimír, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.