1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:15

25.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran si i přes špatný výkon odvezl dva body z Plzně


Branky


29

 Petřín ve 25. kole Divize A přivítal na svém hřišti fotbalisty Sedlčan a od úvodních minut bylo jasné, že domácí tým bude vzhledem ke svému nízkému věkovému průměru bude hodně běhavé a důrazné, což se také naplnilo a hosté měli problémy, přesto si na cestu domů odvezli dva body po výhře na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčany nevykročily do zápasu dobře a během úvodních pětačtyřicet minut nebyl jejich výkon vůbec dobrý. Hnacím motorem týmu z Příbramska je Dvořák, jemuž se tentokrát příliš nedařilo, a od tohoto faktu se odvíjela celá hra hostů. Sedlčanský celek má rozhodně navíc, než na dvě střely na bránu za celý první poločas. Na hřišti nebyl nikdo, kdo by vyčníval.

 

Fotbalisté Petřína byli během první části hry výrazně lepší a již ve čtvrté minutě utkání mohli udeřit po rohovém kopu, jenže Sedlčany zachránil u tyče Soldát. Po necelé čtvrthodině ovšem fauloval Vystyd a domácí zahrávali volný přímý kop, k míči se postavil Nademlejnský a překvapil brankáře Glogara střelou na přední tyč, po které se domácí zaslouženě ujali vedení. Za střelce gólu byl označen nakonec Vinkler.

 

Ve dvanácté minutě si s další střelou domácích Glogar poradil, když ji vyrazil na rohový kop. Když už jsme u rohových kopů, hosté zahrávali dva v rychlém sledu a po jednom z nich minul bránu Haase. V po půlhodině hry si opět vzali slovo hráči Petřína, když se jeden z jeho hráčů řítil na Glogara, v rozhodující chvíli se ale ocitl pod tlakem a z úhlu bránu poté minul.

 

Ačkoliv výkon Sedlčan zůstal za očekáváním, krátce před přestávkou byl faulován Soldát, který v úvodu zápasu zachránil gól, a Kdolský z následné standardní situace vyrovnal na 1:1. Plzeň inkasovala nepříjemnou branku do šaten a po prvním poločase bylo skóre nerozhodné. Po přestávce se čekalo na to, zda Sedlčany dokáží svůj výkon zlepšit, stejně jakou svou hru.

 

Druhý poločas byl ze strany Sedlčan o něco lepší a do zakončení se dostal Dvořák, jehož pokus byl sražen na rohový kop a Vystydova hlavička po rohovém kopu skončila těsně mimo. Další šance přišla opět po rohovém kopu, když na straně hostů zahrozil hlavičkou Brotánek. Branku poté mohl vstřelit také Soldát, jehož střela z úhlu málem skončila vlastní brankou.

 

Utkání nakonec došlo do penaltového rozstřelu, jelikož Soldát po skvělé přihrávce Kdolského mířil v další brankové příležitosti mimo a Němec po krásném uvolnění napřáhl k parádní střele, jenže domácí brankář předvedl ještě lepší zákrok a uchránil Petřín těsně před koncem od pohromy. Nakonec tedy rozhodly penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté ze Sedlčan.

 

Na závěr je ještě nutné dodat, že domácí měli během druhého poločasu také dvě velké šance, jenže Glogar je skvělými zákroky zlikvidoval, zatímco branka Plzně čtvrthodiny před koncem zápasu nebyla uznána kvůli ofsajdu. Druhý poločas byl velice dramatický, nakonec ovšem gól nenabídl, a tak hosté zvítězili již po avizovaných penaltách nakonec 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „ Zápas skončil nerozhodně a bod na víc si vystřílel Tatran. Zásluhu na tom měli střelci Soldát,Brotánek,Kdolský a Senft a brankář Glogar,který dvě penalty domácím chytil.Za nás neproměnil Repetný.Tyto dva body znamenají že máme 42 bodů a v tabulce pravdy to je šest plus. Stále máme šanci hrát o co nejlepší umístění a překonat loňské páté místo. Další zápas hrajeme v neděli doma od 17.00 hodin proti Hořovicku.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - L. Gavrylovskyy [-] (56. M. Vohrna [-] ) , O. Vinkler [-] , A. Brudna [-] (77. P. Škarda [-] ) , J. Huml [-] , J. Motl [-] , P. Papáček [-] , Z. Šimáně [-] (84. J. Peterka [-] ) , M. Nademlejnský [-] (46. P. Bendl [-] ) , L. Zoubek [-] , V. Lisý [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] , D. Krůta [-] (80. M. Sirotek [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] (64. K. Kvěch [-] ) , M. Hájek [-] , P. Haas [-] (74. T. Senft [-] ) , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Haleš Vladan - NOVOTNÝ Zbyněk, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady jasná výhra hostů.