Vír rozhodl v závěru zápasu!


Branky


35

Béčko Měřína podlehlo Víru a kleslo na páté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Piskač rozhodl v závěru



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Do Víru přijel třetí tým tabulky. Domácí nastoupili opět bez čtyř hráčů základní sestavy. Museli opět pomoct dorostenci ,kteří měli už v nohách svůj zápas.I tak první poločas jsme byli lepším týmem a mohli jsme vést i o čtyři branky a mohlo být o zápase rozhodnuto. Druhý poločas nám docházeli síly a hosté se čím dál více dostávali před domácí branku. Naštěstí neměli přesnou mušku. Domácí hrozili ze standardních situací a z jedné z nich po pěkné akci Davida Lahodného i s trochou štěstí zakončil akci Lukáš Piskač a tři body zůstali doma. Hosté si za předvedený výkon ve druhém poločase bod zasloužili, ale to už je fotbal.Pochvalu zaslouží celý tým obzvlášt kluci z dorostu za bojovnost i když už hráli druhý zápas.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Něco si řekneme, pak to neplníme. Zas a znovu. První poločas mohli všichni přítomní vidět náš antifotbal. Takhle vypadá bezmoc a většina našich prvních poločasů. Kdybychom prohrávali o pět, šest gólů, nikdo by se nedivil. Slušně jsme odehráli posledních 10 minut prvního poločasu. A i když to nebyla žádná krása, druhý poločas jsme dominovali a domácí k ničemu výraznějšímu nepustili. Tedy až na pár standardek a obdržený gól... Jednou chybou se pak připravíme o bod, který pro nás byl stejně málo. Připravili jsme se hlavně o nervy a klidnou neděli.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Oliva [-] , V. Oliva [-] (38. M. Svoboda [-] ) , V. Sedler [-] , L. Viktorin [-] - J. Coural [-] (50. T. Sedler [-] ) , D. Šenkýř [-] , V. Skoumal [-] , D. Lahodný [-] - L. Piskač [-] , R. Jílek [-] (60. T. Stalmach [-] ) -

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - L. Řezníček [-] , P. Král [-] , D. Jonáš [-] , D. Hrůza [-] - D. Robotka [-] , T. Bačák [-] , M. Sýkora [-] , L. Pololáník [-] , J. Kučera [-] - J. Vokoun [-] -

ŽK: 65. D. Šenkýř - 34. M. Sýkora , 56. J. Vokoun , 70. T. Bačák , 82. P. Král .
Hráči zápasu: L. Piskač .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠUSTR František - BĚLEHRAD Jakub (N), KOLOUCH David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2018 23:12
Pánové,toto je opravdu výsměch a vaše ponížení.Kdybych tam nebyl,tak nic neříkám,ale je pravda,že sem tam musel být na středu hřiště,jelikož hra na úrovni více odpovídala tenisu a to by asi ani v lize rozhodčí neřešil jinak.Co se týká žlutých karet,tak opět mohu pouze říci,že to dělal dobře,protože by jinak nedohrálo polovina hráčů.Za tu žlutou kartu co tam píšeš,že byla za skoro nic,tak ten hráč co jsem viděl byl napomínán tak čtyřikrát a důrazně poučen,že za další zákrok bude žlutá.Dále bych popsal,že bych spíše doporučil,aby si mužstva zopakovala pravidla,dnes se ruka píská úplně jinak.Ten pán z Ujčova,at raději nic nepíše.Za jejich neschopnost akorát kritizují.Asi bude nejlépe,když tuto třídu nebudou řídit rozhodčí,co chtějí fotbalu pomoci,ale at si to píská laik,na kterém se mužstva domluví.Pak to bude mít určitě lepší odezvu na rozhodčí.Mohli jste mít dalšího celkem solidního rozhodčího,ale vůbec bych se nedivil,že po těchto kritizujících zprávách se na to nevykašle.Každýmu kritikovi bych chtěl vzkázat,at si to jde zkusit.Já bych to nedělal ani za zlaté prase.Sportu zdar.
5. 6. 2018 15:04
Vy si děláte legraci.. I když se opravdu hrála překopávaná, tak přeci zákroky ve vápně těžko může posoudit ze středu hřiště. Ruce se opravdu pískají jinak, ale pokud hráč zasáhne míč rukou (ať úmyslně nebo ne) a nemá ji u těla, tím míč většinou změní trajektorii, tak to ruka je. Vždy! Na nastřelené ruce se už pár let zase nehraje, hráč totiž za svoje ruce odpovídá. Takže když borec míč na zemi hodí rukou pryč, tak by to ruka je! Ale když je rozhodčí půl hřiště daleko, tak to neuvidí ani ligovej. Proto se musí sudí pohybovat tak, aby si zajistil co nejlepší výhled na prostor s míčem. Dále, žluté karty jsou přeci od toho, aby trestali, pokud ten zákrok na žlutou je, má ji hráč dostat rovnou a ne zbytečně vyhrožovat a blablabla. Pak si dovolují víc a víc, na hřišti to pak vypadá více jak v ringu. Sice nevím, kterou žlutou kartu myslíte, ale pokud byl napomínán za drobné zákroky, tak je správně, že ji dostal. Ale za kosu i přes míč s kolíkama na kotník má dostat hráč žlutou vždycky.. A klidně vyházet půlku obou mančaftů.

Každý na to může mít různý názor i jinak přísný metr, rozhodčí může i nemusí mít svůj den, ale pokud tvrdíte, že tohle byl lepší výkon v okresní soutěži, tak se opravdu nemáme o čem bavit. Výkon sudího byl průměrný, možná i podprůměrný. Proto byla na jeho hlavu snášena kritika z obou laviček i z laického hlediště. Nicméně z toho neudělal bramboračku jako např. pan Šula v našem zápasu ve Velké Losenici, kdy si pan "rozhodčí" honil své ego a hru vůbec nekorigoval.
Hodnocení úrovně zápasu: 5 - Nakopávaná, ale co by člověk od okresu čekal...
Rozhodčí - ŠUSTR František: 2 - Neopustil půlící kruh... Za fauly ze zadu nadával žluté karty a tím hru neudržel na uzdě...
Občerstvení - nápoje: 3 - Obsluha super, doba čekání obrovská
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 4
Zázemí: 4
Výkon domácích - Jiskra Vír: 6
Výkon hostů - TJ Jiskra Měřín B: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Jaroslav Skoumal - 8,
4. 6. 2018 15:33
Ten kdo hodnotil utkání byl asi dobře sjetej nebo na jiném zápase.Rozhodčí měl utkání plně pod kontrolou až do konce zápasu.Naběhal víc než hráči na hřišti.Vůbec nerozumím hodnocení a ted už hlavně rozumím tomu proč je rozhodčích tak málo,když to člověk čte.Čekal bych objektivní hodnocení.Sportu zdar a fotbalu zvlášť.
4. 6. 2018 18:34
Já tedy souhlasím spíš s panem Novákem. Opravdu středový kruh opustil jen když krokoval zeď. Pak nemůže vidět takové podstatné věci jako ruce a drobnější fauly. Zákroky posuzoval nahodile, jednu chvíli pískal drobné fauly, pak zase ne. Jednou dá žlutou za banální zákrok, následně za skluzy zezadu kartu neudělí. Jeden zákrok neposoudí jako faul, o vteřinu později úplně to samé odpíská. Nicméně stále to je jeden z lepších sudí.
4. 6. 2018 18:30
Na tom fotbale jsem byl a pískal i nám, z jeho strany tragédie, jak v Ujčově tak v nneděli ve Víře!!
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - ŠUSTR František: 10
Občerstvení - jídlo: 6
Zázemí: 7
Výkon domácích - Jiskra Vír: 8
Výkon hostů - TJ Jiskra Měřín B: 4
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Roman Velín
Tip experta: výhra hostů

Domácí hrají klidný střed tabulky, hosté minule porazili lídra a kdo ví, po tomto kole mohou být právě oni v čele tabulky.
Ve Víru se ale těžko vyhrává, pro hosty to bude možná ještě větší test než proti Ujčovu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů