1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov otočil v Polničce zápas ve druhé půli


Branky


30

Polnička povzbuzena výhrou z Pohledce málem znovu bodovala,ale na konci zápasu jí body protekly mezi prsty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

První poločas patřil Jimramovu a to kdy domácí Polničku nepouštěl před svojí branku. Jedinou nebezbečnou situací byl roh, který zahrával hostující Jimramov. Míč po hlavičce mířil mezi tři tyče a zde domácí Chyba vytáhl reflexivní zákrok a zůstal stav nezměněn.

Dvořák rozhodl v předposlední minutě

Druhý poločas opět začali aktivněji hosté a to když po závaru ve vápně mířil míč po hlavičce za brankovou čáru. Domácí obránce Litochleb zareagoval a míč vytáhl hlavičkou ven. V 53. minutě Domácí Jirásek zpracoval míč poslal na střed na Neubauera. Potáhl míč kousek před velké vápno a poslal přihrávku na Mittermayera který si zaběhl za obránce. Zpracoval míč a postupoval sám na brankáře. Gól 1:0. V 71. minutě Hostující Jimramov založil akci po kraji hřiště. Převzal si míč Bednář dostal se mezi velké a malé vápno a z úhlu vystřelil. Gól 1:1.V 74. minutě Smejkal rozehrával přímýkop. Centr poslal za obranu a Klement se dostal první k balónu. Zpracoval míč a postupoval sám na brankáře. Jeho střela vedle branky stav nezměnila. V 89. minutě založili hosté akci po kraji. Míč hlavičkou prodloužili na střed a zde si vyměnil míč Černý a Dvořák a dostali se za obránce . Střela po zemi změnila skóre na konečných 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Jsem zklamán z výsledku zápasu. Jimramov byl lepší stále doplácíme na chyby v obraně.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V první půli jsme hráli velmi dobře a jen nemohoucnost v koncovce byla příčinou, že jsme se střelecky neprosadili. Ve druhé půli domácí přidali a po několika našich chybách za sebou se dostali do vedení. Dneska jsme ale dokázali, že umíme zabrat a utkání otočili. Samozřejmě, že gól v poslední minutě je i o štěstí, ale myslím, že jsme si výhru zasloužili. Polnička má snaživý, pracovitý tým a trojku podle mně zachrání. Ještě bych chtěl ocenit férový výkon domácího pomezního. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] , J. Štíbal [-] , K. Koblížek [-] - J. Víška [-] , R. Klement [-] , M. Neubauer [-] (85. M. Podloucký [-] ) , M. Jirásek [-] - I. Mittermayer [-] (67. Z. Lojek [-] ) , M. Smejkal [-] (81. J. Ondráček [-] ) -

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] (57. P. Sedlák [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , M. Zavadil [-] - V. Dostál [-] (61. M. Zobač [-] ) , J. Buchta [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - P. Sedlák [-] , O. Černý [-]

ŽK: 29. V. Dostál .
Hráči zápasu: M. Chyba - M. Dvořák , J. Buchta , M. Zavadil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - JUN Tomáš (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou pro mě zatím překvapením jara. Posílený kádr působí zdravě sebevědomě. Hosté mají sehraný a zkušený team, u nás je však trochu trápilo zakončení. A to si troufnu tvrdit rozhodne. Pokud mě Bojda a jeho družina vyvede z omylu.... Rád se omluvím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích