2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Kamarád vystřelil tři body pro Losenici


Branky


30

Souboj ohrožených celků vyhrála domácí Velká Losenice a odskočila Věchnovu na čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Bylo vidět, že se utkaly dva týmy na hraně sestupu. Obě mužstva se řídily heslem: "Hlavně neudělat chybu!" Souboje probíhaly hlavně mezi oběma velkými vápny, teprve v závěru poločasu získali domácí mírnou herní převahu a však bez vážného ohrožení hostující branky.

Pavel Kamarád dvakrát skóroval

Vše podstatné se odehrálo mezi 50. a 60. minutou. V 50. minutě brankář Starý špatně rozehrál, P. Kamarád se chopil šance a poslal domácí do vedení. Poté tým z Věchnova zvýšil aktivitu, ale nevytvořil si žádnou šanci. na druhé straně musel zasahovat brankář Starý proti střelám P. Kamaráda a Z. Pospíchala. Vše rozhodla 60. minuta, kdy P. Kamarád postupoval sám na bránu a nezaváhal. Domácí dohráli utkání v klidu, protože soupeř je už nijak neohrozil.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: ice jsme odehráli pro diváky nepohledné utkání, ale získali jsme pro nás důležité tři body. Osobně jsem rád, že se nám brankově rozstřílel P. Kamarád. Chtěl bych pochválit kluky, že se snažili plnit moje pokyny.

TJ Věchnov
David Starý: Začíná to být jíž rituál, vždy když jedeme ven tak se moc nesejdeme. Tentokrát to bylo rozsáhlou marodkou kdy chyběli čtyři hráči ze stabilního kádru a levého beka hrál kovaný brankář Filip Uhlíř. fotbal oboustranně nevykazoval kvalitu, byla to holomajzna na obě strany, byť domácí byli mírně fotbalovější a my si nepracovali za celý zápas, sebemenší šanci a brankář Kasal mohl včera v poklidu být u kiosku. Nás pak srazili dvě individuální chyby které snajpr Kamarád využil a bylo po zápase. Když k tomu připočtu obnovu zranění některých hráčů tak za týden budeme muset povolat veterány aby nás bylo alespoň 11.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] , P. Mach [-] - T. Neubauer [-] , P. Zástěra [-] (70. J. Grodl [-] ) , R. Kasal [-] , Z. Pospíchal [-] (75. D. Škarka [-] ) - P. Kamarád [-] , O. Augustin [-] (60. R. Pátek [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - P. Nosek [-] (68. T. Bukáček [-] ) , P. Soudek [-] (77. L. Šikula [-] ) , V. Hulák [-] , J. Šípek [-] , P. Kučera [-] , V. Martinek [-] , D. Uhlíř [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , F. Uhlíř [-]

ŽK: 85. D. Uhlíř .
Hráči zápasu: P. Kamarád .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠUSTR František - PÁTEK Josef (N), SMOLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: výhra hostů

Boj o záchranu. Domácí potřebují body jako sůl, ale tentokrát neuspějí. Hosté podle mě do suterénu tabulky nepatří a jejich minulá výhra to jen potvrzuje. Důrazný Ostrýž dokáže rozhodit obranu Losenice a to rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích