0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Historicky první bod proti Spálovu


Branky


8

V prvním domácím utkání jarní sezóny hostili hráči TJ Sokol Ostravice favorizovaný TJ Spálov. Proti 75km vzdálenému soupeři doposud měli domácí nelichotivou bilanci. Tři zápasy, tři prohry a strašidelné skóre 3:15.

Ostravici taktika vyšla dokonale.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravická taktika....?

TJ Spálov v prvním kole jarní sezóny  hokejovým výsledkem porazil Pustějov 7:4, ikdyž Spálov vedl 6:0. To příběh ztraceného utkání hráčů z Ostravice je také velice znám, takže toto chtěli domácí odčinit. Proto domácí nastoupili  v kompletní sestavě tedy, až na kanonýra Platoše. 

 

Vzhledem k síle soupeře domácí defenzivněji seskupili řady a v útoku se bil jen Dušík. Ostravická taktika vyšla dokonale. Tentokrát domácí obrana v čele se skvělým Boháčem pracovala na výbornou a snad i proto se domácí dočkali prvního zápasu s čistým kontem od výhry nad Hukvaldy z 26. srpna. 

Ani druhý poločas branka nepadla

Moc brankových příležitostí si hráči z Ostravice nevytvořili a když i přímý kop Stýskaly parádně vyrazil hostující brankář, tak se oba týmy rozešly bez branek s remízou. Jednalo se tedy o první domácí super výsledek proti tomuto soupeři a jistě to domácí berou jako úspěch. 

 

V dalším kole míří TJ Sokol Ostavice do Mořkova, kterému mají co oplácet, jelikož domací na podzim porazili. A navíc se jedná o soupeře v tabulce před Ostravicí, kde je už ale rozdíl bodů celkem vysoký ale i tak budou mít šanci alespoň snížit rozestup...

 

 

Zdroj: web TJ Sokol Ostravice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ostravice
Názor diváka Ondry:: Velká pochvala celému týmu a Vojtovi s Jardou. Výborný kolektivní výkon podložený jednoduchou a účelnou hrou defenzivy, ze které bych rád vyzdvihl hlavně výkon Mariána Ledvoně. Slávek v bráně opět ukázal svou extra třídu, kdy v silné desetiminutovce(70-80min) soupeře chytil tři tutovky v rychlém sledu za sebou a po zásluze si ho dovolím zvolit hráčem utkání. Perfektně stahoval všechny centry a rohy soupeře, nic neboxoval a dodával klid celému týmu. Nádherný přímý kop Petra Stýskaly mířící do šibenice chytil neméně skvělým způsobem soupeřův brankář. Tady jsem musel s chutí zatleskat oběma. Jen tak dál pánové, včera jste ukázali, že fotbal hrát umíte a že minulý týden byl jen vyjímkou, která se už, doufám, nebude opakovat. Co opravdu chválím je, naprosto odlišný způsob hry našich obránců. Plně zodpovědný, bez zbytečných kliček a jiných mezi přihrávek. Po závěrečném hvizdu rozhodčího jsem vám rád a po zásluze za předvedený výkon s chutí zatleskal.




Sestavy


TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - T. Horňák [-] , D. Dušík [-] , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] , P. Jucha [-] , R. Přasličák [-] , V. Jandek [-] , M. Ledvoň [-] , J. Pavelec [-] , M. Stonavský [-]

TJ Spálov
T. Neckář [-] - J. Kostka [-] , M. Anděl [-] , V. Maršálek [-] , A. Sucháček [-] - K. Pop [-] , P. Pop [-] , O. Klevar [-] , L. Šima [-] - R. Ambrož [-] (80. A. Oršovský [-] ) , T. Chuděj [-] (40. R. Kiša [-] )

ŽK: 23. K. Pop , 67. A. Sucháček , 76. L. Šima .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - PÍSEČNÝ Lukáš, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kateřina Doubravská

Expert: MICHAL ANDĚL
Tip experta: výhra hostů

Zkušenosti a herní kvalita je na naší straně. Přestože je za námi teprve první jarní kolo, Ostravice remizovala s posledním týmem tabulky 3:3, a proto si myslím, že vyhrajeme. Ale určitě to nebude jednoduchá výhra!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích