EXPERT TIP - 18.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 8.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Za experta jsme zvolili Michala Anděla z klubu TJ Spálov.




MICHAL ANDĚL

Hráč TJ Spálov, který svou kariéru začal v Jakubčovicích nad Odrou, kde se vypracoval od žáků, přes dorost až k A mužstvu. Celkem tam strávil úctyhodných 23 let. Jakubčovský tým se tou dobou postupně vypracoval výš a výš, až do Divize. V roce 2013 přešel Michal do Spálova na hostování a od roku 2016 je stálým členem tohoto týmu. Pod trenérem Bušinou spálovští dva roky po sobě postoupili o třídu výš až do nynější 1.B třídy. Ve Spálově je manšaft složený většinou z mladých kluků, vedle kterých působí samozřejmě pár zkušenějších starších hráčů. Dohromady je to dobrá parta.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

S domácím mančaftem jsme hráli minulý zápas a byl to houževnatý tým. Ale v obranných řadách jsou slabší místa. I proto tipuji, že Mořkov odveze minimálně bod, ne-li tři.

Tip experta: 2 22 - 0 - 78 %
Komentář experta:

Zkušenosti a herní kvalita je na naší straně. Přestože je za námi teprve první jarní kolo, Ostravice remizovala s posledním týmem tabulky 3:3, a proto si myslím, že vyhrajeme. Ale určitě to nebude jednoduchá výhra!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Fulnek vede 1.B třídu s velkým náskokem, přes zimu posílil a předpokládám jeho jasnou výhru.

Tip experta: 2 45 - 33 - 22 %
Komentář experta:

V tomto zápase se střetnou dva mančafty, které mají stejný počet vstřelených gólů, ale myslím si, že Odry venku vstřelí o jeden gól více. Posíleny oderský útok ukáže své kvality.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí tým z Veřovic, který na svém hřišti nepouští body. Veřovice předvádí organizovanou hru, proto bych tipoval, že tři body zůstanou u nich doma.

Tip experta: 0 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Vzhledem k tomu, že Jeseník první jarní kolo prohrál venku, bude chtít na domácí půdě určitě zvítězit. Ovšem Vlčovice mu to neusnadní a můžou překvapit.

Tip experta: 2 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Myslím si, že v tomto případě vyhraje Tichá. Má kvalitní družstvo a jejich brejky jsou „smrtelné“.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Luděk Remeš 5
2. Jiří Jetmar 4
3. Jaroslav Hanák 4
4. René Seidler 4
5. Venca Likeš 4
6. vladan zindler 3
7. Radim Krása 3
8. Tomáš Frýdl 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.