0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice obraly o body Karlovice


Branky


14

Vyrovnaný duel nakonec přinesl jedinou branku utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Skóre zápasu mohl otevřít Novák, který se ujal rozehrání pokutového kopu po faulu na D. Benka. Gólman Kašpar však vystihl směr střely a míč vyrazil. Za několik minut se pokoušel o zakončení z dorážky Benek, ale střílel nad. Benek se postavil také k přímému kopu z 20 metrů, střílel přes zeď a trefil tyč. Po půlhodině hry se dostala do problémů štěpánkovická obrana, když neuměla odkopnout míč, ten se dostal až k Raiskupovi, který těsně přestřelil. Ve velké šanci se objevil i Machala po centru Kožušníka, ale z pěti metrů přestřelil bránu. Do slibné příležitosti se dostával i domácí Belej, jenže v klíčové chvíli si balón ukopl a M. Tomíček včasným vyběhnutím akci zastavil. Tomíček pak dlouhým výkopem za obranu chtěl najít D. Harazima, ten nedokázal míč trefit ani zpracovat a míč zpacifikoval brankář Kašpar. Neujala se ani standardní situace z kopačky Raiskupa, nejdříve se trefil do zdi a z dorážky střílel nad břevno. Před koncem poločasu ještě centroval Kožušník, jenže D. Harazim promáchl a týmy šly do kabin za stavu 0:0. 

Utkání rozhodla jediná branka

Začátek druhého poločasu byl zajímavý. Hlavičku domácích chytil Tomíček, založil rychlý protiútok, Kožušník centroval, D. Harazim se k míči nedostal, zato Novák ano, ale Kašpar jej skvěle vychytal. V 52. minutě se postavil k přímému kopu Liška a poslal jej nad bránu. Po hodině hry Láníček vyslal křížnou střelu v šestnáctce těsně mimo. K slibnému brejku se dostali hosté, protiútok vedl Liška, ale místo přihrávky zvolil střelu nad. V 62. minutě centroval z pravé strany Kožušník, jeho přesný centr našel Grigarčík a hlavou otevřel skóre – 0:1. V další šanci se objevil opět Grigarčík, po autu si navedl míč do středu a jeho střelu s námahou vyrazil brankář. Grigarčík byl znovu aktivní, ve vápně si narazil s D. Harazimem a trefil tyč. Akce pokračovala centrem Nováka, míč brankáři nešťastně vypadl, odrazil se od tyče, dostal se postupně až k Liškovi, jenž z hranice vápna přestřelil. Karlovice se k závěrečnému tlaku nedostaly a Štěpánkovice si odvezly všechny tři body. 



Sestavy


Sokol Karlovice
J. Kašpar [-] - S. Matějíček [-] , D. Raiskup [-] , J. Melichárek [-] (88. M. Nováček [-] ) , L. Hojgr [-] - D. Belej [-] , G. Santarius [-] , L. Rohel [-] , R. Láníček [-] (78. R. Vávra [-] ) , M. Pelán [-] - M. Raiskup [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - D. Novák [-] , L. Jurček [-] , M. Grigarčík [-] , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] (90. L. Vybrančík [-] ) , D. Benek [-] (46. J. Dluhoš [-] ) , J. Machala [-] , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , D. Kožušník [-] (87. M. Lukovics [-] )

Počet diváků: 144. Rozhodčí: PORUBEK Václav - SEIPEL Jiří, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza