0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Béčko" Bruntálu nezvládlo utkání s Žimrovicemi


Branky


11

Utkání dvou celků z horní poloviny tabulky slibovalo zajímavý a vyrovnaný duel. V utkání nakonec padla pouze jediná branka, která duel rozhodla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice působily aktivněji

Vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro Žimrovice, které si během zápasu vypracovaly i více šancí. Už na začátku zápasu zahrozil Škrobánek, ale z pěti metrů neseřídil správně mířidla. Po dvaceti minutách šel sám na gólmana domácích Jakub Černý, ale neprocedil ho. Těsně před pauzou naopak vytáhl proti sólu domácích skvělý zákrok Kříž. Ve 44. minutě ještě Wiweger rozetřásl břevnem domácí klece. 

Bleskový gól rozhodl utkání

Klíčový okamžik přišel tři minuty po pauze, když David Herlel přetlačil hostujícího zadáka a přehodil brankáře – 0:1. Po hodině hry netrefil ze 14 metrů kasu Škrobánek. Domácí kontrovali střelou z 25 metrů, která skončila na tyči. Čtvrthodinu před koncem mohl rozhodnout Wiweger, ale neprostřelil gólmana. Poslední šanci měl Bruntál, ale jejich hlavičku sedm minut před koncem vytěsnil tygřím skokem Kříž mimo tři tyče.  



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Jan Hendrych: Nastoupili jsme s tím, že uděláme vše proto abychom vyhráli. Myslím si, ale že nám od začátku něco chybělo. Ve všech soubojích jsme byli pozdě a soupeř nás přehrával, hlavně rychlostně. Sice neměl vážnější akce ale byl asi více na balonu. Dělali jsme hodně chyb i v nahrávkách. Pak jsme nešťastně inkasovali na začátku druhého poločasu. Od té doby jsme začali hrát a myslím, že jsme byli i lepší, ale štěstí nám nepřálo. Neproměnili jsme 2 tutovky a to nás stálo zápas. Remíza by podle mého názoru byla přijatelná pro oba týmy.

TJ Žimrovice
Radek Kříž: Do utkání jsme vstoupili lépe a hned v úvodu mohl skórovat Lukáš Škrobánek, ale nedokázal z pěti metrů trefit bránu. Velkou šanci měl na skórování ve 20' minutě Jakub Černý, ale v samostatném nájezdu nedokázal prostřelit gólmana domácích. Ve 40' minutě se do obrovské šance dostal domácí hráč, ale v tváří tvář gólmanu hostí jej nedokázal prostřelit. Ve 44' minutě zahrával rohový kop Petr Martinák a Daniel Wiweger trefil z pěti metrů jen břevno. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a hned ve 48' minutě se prosadil David Hertel, přetlačil obránce domácích a přehodil gólmana. Domácí mohli vyrovnat o chvíli později, ale střelu z pěti metrů vyrazil gólman hostí. Domácí hráč v 75' minutě střelou z 25m. orazítkoval jen tyč hostující brány. V 80' minutě zazdil obrovskou šanci Daniel Wiweger, který sám před gólmanem nedokázal procpat míč do brány. V závěrečných minutách létal jeden centr za druhým do pokutového území hostů, ale domácí z nich nedokázali nic vytěžit. Zrodilo se vybojované vítězství hostů.



Sestavy


MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - P. Šanda [-] (74. P. Mišurec [-] ) , M. Piňos [-] , J. Hendrych [-] , J. Blažek [-] , M. Cabal [-] , F. Stoklasa [-] (64. M. Rončák [-] ) , M. Schovánek [-] (78. J. Krajčovič [-] ) , L. Kopec [-] , L. Vojtík [-] , J. Žatka [-] (85. T. Břuchanský [-] )

TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - J. Hertel [-] , O. Černý [-] , M. Hopp [-] , D. Kuděla [-] - D. Hertel [-] (80. M. Rusňák [-] ) , D. Wiweger [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] - L. Škrobánek [-] (90. M. Hendrych [-] ) , P. Martinák [-] (63. D. Machura [-] )

ŽK: 90. P. Mišurec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - KRIŠTOF Adam, BERAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Pokud chtějí hosté pomýšlet na přední příčky, tak musí sbírat body i z venku, zatím se jim na jaře daří, proto podle mě rozhodne aktuální forma a rozpoložení.

Tip: remíza