Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Malé Hoštice daly búra


Branky


12

Malé Hoštice zajížděly do Horního Benešova, kde splnily roli favorita a s přehledem si došli pro 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první udeřili domácí, poté už dominovali hosté

První slovo v utkání si vzala domácí družina, která se ujala vedení už v 6. minutě, když se balon po rohovém kopu dostal na zadní tyč, kde ho Mecner hlavou umístil do protipohybu brankáře Honky – 1:0. Pak už taktovku zápasu převzaly Malé Hoštice, které ve 13. minutě vyrovnaly zásluhou Dominika Klingera, který proměnil penaltu nařízenou za faul na svého bratra Erika. Pět minut před přestávkou přistál dlouhý aut až u Stříbného a ten propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. Stále ještě v prvním poločase navýšil skóre Šafarčík, když z přímáku lišácky obstřelil domácí zeď – 1:3.

Horní Benešov pak vsadil vše na útok, což se mu v závěru vymstilo. Z brejkových situaci se dvakrát prosadil Dominik Klinger, takže zkompletoval nejen výsledek 1:5, ale také vlastní hattrick.

Hosté z Malých Hoštic tak stíhají vedoucí trio Karlovice, Štěpánkovice, Suché Lazce, zatímco Horní Benešov začíná ztrácet s 8. Hradcem nad Moravicí bodový kontakt.

 

Závěr utkání patřil Klingerovi

Horní Benešov pak vsadil vše na útok, což se mu v závěru vymstilo. Z brejkových situaci se dvakrát prosadil Dominik Klinger, takže zkompletoval nejen výsledek 1:5, ale také vlastní hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Benešov
Jakub Mecner: Sobotní zápas s Malými Hošticemi hodnotím velmi negativně. Nenastoupili jsme v nejlepším rozpoložení na hřiště a od toho se vyvíjel průběh utkání. Hostující tým narozdíl od domácího předvedl kvalitní výkon a výsledek tomu odpovídá. Dělali jsme hodně chyb a soupeř toho využil.

TJ Slavia Malé Hoštice
Erik Klinger: Hrálo se za hezkého počasí a na kvalitním hřišti. První poločas se proto snažili hrát oba týmy kombinační fotbal. Druhý poločas už však domácí začli spíše nakopávat balóny na útočníky a hlavně otevřeli obranu, díky čehož jsme hrozili z brejků. Myslím, že jsme byli trochu lepší, a proto si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Horní Benešov
P. Ondrusz [-] - D. Slíva [-] , J. Podaný [-] - J. Žižka [-] , J. Dankovič [-] , J. Lukačovič [-] , J. Dankovič [-] , J. Mecner [-] , R. Staňo [-] , P. Krupa [-] , P. Zahradník [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kašný [-] , P. Stříbrný [-] (81. L. Baďura [-] ) , R. Staníček [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Elek [-] (84. V. Bartošek [-] ) , J. Sznapka [-] , D. Klinger [-] (88. T. Marek [-] ) , E. Klinger [-] , M. Kara [-]

ŽK: 75. D. Slíva .
Hráči zápasu: P. Stříbrný , D. Klinger .
Místo: Horní Benešov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šafrán Martin - SEIPEL Jiří, MUROŇ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích