2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice slaví postup do divize


Branky


8

Dětmarovice – Fotbalové derby v Dětmarovicích přineslo výhru domácímu týmu, který tak může dál snít svůj sen o postupu do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Také Těšíňané nemusí vyloženě smutnit. Situaci mají stále ve svých rukách. Stačí v posledním kole porazit doma ostravskou Polanku a zachránit se.

Hostující trenér Lubomír Luhový přivezl k derby okleštěnou sestavu. „Odehráli jsme to bez střídání. Na lavičce jsem měl jenom sedmnáctiletého dorostence,“ přibližoval slovenský internacionál.
Domácí se na soupeře svědomitě připravovali. „Svými kvalitami nepatří Těšín na třetí místo od konce. Kombinačně je to tým první pětky, takže naším jasným úkolem bylo nepřipustit jej vůbec ke kombinaci. Vylezli jsme na hráče soupeře hodně vysoko, abychom jim zamezili rozvinutí akce, nutili jsme je spíše k nákopům, a to Těšínu nevyhovovalo,“ popsal trenér Dětmarovic Josef Jadrný taktický plán.

Jeho svěřenci se jej drželi do puntíku a nakonec z toho vytěžili i potřebné góly. „Musím uznat, že Dětmarovice nám dělaly obrovské problémy svou rychlostí. Vyhrály zaslouženě, rozdíl v kvalitě některých hráčů byl patrný,“ pravil Luhový.
Povzbuzením pro jeho tým může být, že dokázal v určitých pasážích hrát s favoritem vyrovnanou partii. „Podle mě jsme sledovali utkání vysoké úrovně. Ze strany domácích to mělo divizní úroveň, naši kluci bojovali a také se snažili. Zápas měl náboj od první minuty, jako nezaujatému fanouškovi se mi zápas líbil. Jako trenér Těšína jsem samozřejmě zklamaný, ale mužstvo musím pochválit za výkon,“ dodal Luhový.



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - T. Mleziva [-] , N. Derík [-] , P. Škuta [-] - T. Hrtánek [-] , L. Kurušta [-] (79. F. Kondziolka [-] ) - J. Uher [-] (89. P. Popek [-] ) , M. Macko [-] (85. E. Nitka [-] ) , M. Tomáš [-] (90. P. Beilner [-] ) , Z. Holý [-] , M. Ristovský [-] (60. P. Zahatlan [-] )

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Zogata [-] , L. Mendrok [-] , S. Zogata [-] , M. Krucina [-] , D. Michalisko [-] , M. Sostřonek [-] , P. Kiška [-] , D. Bolek [-] , I. Kantor [-] , L. Rac [-]

ŽK: 31. J. Uher - 23. L. Rac , 69. S. Zogata .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - TOMŠÍK Zbyněk, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích