Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál potvrdil formu


9

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šance přišla ve 2. minutě před brankou domácích po rohu hostí. Řehulka po souboji se Šustrem neudržel centr, ale hostům se nepodařilo zakončit. Domácí zahrozili o dvě minuty později, Ševčík se řítil z levé strany a před zakončením do něj strčil dobíhající Kundrátek a polanecký šuter skončil na zemi. Píšťalka sudího však k nepochopení domácích fanoušků zůstala němá. Pak převzali opět iniciativu hosté, žádná ze šancí ale brankou neskončila. V 19. minutě vyslal Kaluža Mika, jeho přihrávka před branku našla volného Ševčíka, který z vyložené pozice trestuhodně přestřelil branku. Pravidlo: „Nedáš, dostaneš!“ se ukázalo o dvě minuty později. Kyselý prošel středem hřiště mezi obránci a střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Domácí mohli vyrovnat o chvíli později, Skřehot poslal míč na Gajďoka, ten poslal přihrávku před branku, kde z jedné pálil Drulák. Jaška jeho pokus vyrazil na roh. Ve 26. minutě prošel po pravé straně Adamovský, jeho dělovku Řehulka chytil. Ve 31. minutě domácí vyrovnali. Miko vysunul Kalužu, jeho střelu vyrazil na brankové čáře Kundrátek opět ke Kalužovi, od něj míč doputoval k Ševčíkovi, který měl před sebou snadnou práci.

Druhý poločas začal náporem hostí. Trvale se usadili na polovině domácích a těm se nedařilo založit útočnou akci. V 58. minutě začala akce u nákopu Zmíka, Kyselý prodloužil hlavou na volného Adamovského, ten se řítil sám na Řehulku, ale poslal míč doleva na volného Lavroviče, jenž zakončil do odkryté branky a poslal hosty opět do vedení. V 72. minutě poslal míč dopředu Uher, Kaluža přiklepl hlavou na Ševčíka, a ten svítil svou druhou branku v zápase. V 80. minutě mohl Ševčík dovršit hattrick, po špatném odkopu Zmíka zakončil kolenem a jeho pokus postrádal razanci a Jaška jej chytil. O 4 minuty později hosté po sérii hlaviček a nákopů dali třetí branku Adamovským. Ten si zpracoval hlavičku od Andrýska, tělem odstavil Druláka a prostřelil Řehulku.

 

zdoj: Polanka web



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , J. Ševčík [-] , D. Uher [-] , P. Miko [-] , T. Gajďok [-] , J. Kaluža [-] , M. Skřehot [-] , K. Surovec [-] (70. D. Mašlanka [-] ) , R. Drulák [-] , N. Andrýsek [-]

MFK Bruntál
R. Jaška [-] - J. Blažek [-] (77. R. Zatloukal [-] ) , Z. Orság [-] , T. Adamovský [-] , V. Šustr [-] (90. A. Golias [-] ) , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] , S. Lavrovič [-] , L. Kundrátek [-] , R. Zrník [-] , J. Hrabovský [-]

ŽK: 43. R. Drulák , 55. R. Bartoš , 81. M. Skřehot - 87. V. Šustr , 92. S. Lavrovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - PALA Mojmír, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů