3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín si poradil se Starčí


Branky


28

Do Měřína přijela rozjetá Stařeč. Tam však narazila a prohrála o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do Měřína, který bojuje o postup, přijela Stařeč. Ta patří k nejlepším mužstvům jara.

 

Od prvního hvizdu plnili fotbalisté Měřína roli favorita a drželi míč na svých kopačkách. V 10. minutě se v první šanci domácích objevil Šoukal, ale Obůrka byl na místě. Poté hostujícího gólmana překonal Láznička, ale z brankové čáry vykopl míč jeden z beků Starče. První branka přišla v 19. minutě, když se na kraji hřište uvolnil Bublán a našel Tomáše Kuřátka - 1:0. Ve 42. minutě se ke střele odhodlal Kružík, ale jeho dělovka mířila těsně vedle. Domácí šli tak do kabin s náskokem.

Domácí navyšovali vedení

Po poločasové přestávce se do šance dostali hosté. Přízemní centr Hladík neudržel, k dorážce se hnal Zejda, ale Milan Souček jej nenechal zakončit. Hosté se dožadovali penalty, ale píšťalka sudího Strateného mlčela. Poté měli šance domácí. Kružík po Bublánově nabídce šanci zahodil. Poté Koženého střelu vyrazil hostující brankář k Šoukalovi a ten si s nabídnutou šancí nevěděl rady. V 69. minutě hostující obránce hlídal míč, který putoval za autovou čáru, svůj důraz však uplatnil Beran, který získal míč a ke střele vybídl Kružíka - 2:0. Domácí přidali třetí branku v 88. minutě, kdy Beran poslal do úniku Šoukala, který zvýšil na konečných 3:0 pro Měřín.

 

Měřín hraje v neděli v Radešínské Svratce. Tam se v pátek představí i Stařeč.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Musím poděkovat všem klukům za předvedený výkon. Věděli jsme, že k nám přijel soupeř, kterému se na jaře daří. Navíc jsme díky zranění a nemoci nebyli v ideální sestavě. Ale ukázali jsme, že máme silnou lavičku a zápas jsme měli pod kontrolou. Věděli jsme, že musíme hrát trpělivě a šance příjdou, což se taky vyplnilo. Teď nás čeká asi zápas sezóny v Radešínce, tak dolů z hrušky a musíme se pořádně připravit.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Domácí vyhráli zaslouženě, hráli s větším úsilím a větší touhou po vítězství. Vypracovali si také více brankových příležitostí. První dvě branky jsme však domácím víceméně darovali chybnými rozehrávkami v našem vápně a i třetí branka na konci zápasu se zrodila jednoduchou ztrátou míče na půlce hřiště. Jednoznačný výsledek úplně nevyjadřuje dění na hřišti. Hlavně prvních patnáct minut druhé půle jsme byli blízko vyrovnání. Hned po minutě hry druhé půle, Zejda metr před prázdnou brankou byl atakován způsobem, který byl pravděpodobně na pokutový kop. Za vyrovnaného stavu by to domácí měli určitě těžší.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - V. Procházka [-] (46. M. Souček [-] ) , K. Kružík [-] , M. Kožený [-] (70. M. Hladík [-] ) , T. Bublán [-] , T. Kuřátko [-] (57. V. Beran [-] ) , M. Kolda [-] , J. Šoukal [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , M. Matoušek [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - O. Dvořák [-] (76. S. Jahoda [-] ) , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , M. Vodička [-] , J. Rambousek [-] , F. Strouha [-] (46. V. Smejkal [-] ) , M. Pysk [-] , L. Lauš [-]

ŽK: 13. M. Kožený , 79. T. Bublán - 59. O. Dvořák , 65. M. Linhart , 66. M. Vodička .
Hráči zápasu: T. Láznička , K. Kružík , D. Polák .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - SVOBODA Ladislav, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Loup
Tip experta: výhra domácích

Stařeč má perfektní jaro, o čemž jsme se přesvědčili sami minulý víkend, ale na domácí silný tým to stačit nebude.