4:1
(1:1)
27. K. Holub
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice konečně vyhrála


Branky


26

Rokytnice ukončila dlouhé čekání na výhru a překvapivě porazila Rantířov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Trvalo to dlouho, čekání bylo dlouhé. Poslední zápas, ze kterého vyšla Rokytnice vítězně, se odehrál v říjnu. Tento víkend byla tato černá série ukončena. 1.SK Rokytnice porazila Rantířov 4:1.

 

Ze začátku byli více ve hře hosté, ale žádný pokus z jejich série rohů nebo nákopů brankou neskončil. V 6. minutě se před vápnem opřel do míče Vahil’a, ale jeho pokus letěl vedle. Ve 22. minutě se zranil záložník Hakl, a tak byl trenér Vranka nucen sáhnout do sestavy již v první půli. O pět minut později šel Rantířov do vedení. Za domácí obranou se zjevil Holub K. – 0:1. Do šance se dostal domácí Štork, který nahradil zraněného Hakla, ale jeho pokus letěl vysoko nad. Ve 32. minutě zahrával přímý kop Prokeš, ale do jeho tvrdšího centru nikdo nešel, a tak prolétl jen těsně vedle tyče. Během 37. minuty se do protiútoku dostali hosté, ale jejich rozvíjející se šanci zastavil až ve vápně Jičínský. Stejný hráč se zasloužil ve 42. minutě o vyrovnání, když se přesně trefil z přímého kopu.

 

Domácí proti oslabenému Rantířovu rozhodli

Hned v 52. minutě posoudil sudí střet Vahil’y a gólmana Rantířova jako penaltový. Vahil’a se chopil penalty a nemýlil se – 2:1. Vahil’a se z přímého kopu pokoušel o navýšení vedení, ale jeho rána pouze proletěla nad bránou. Od 67. minuty hráli hosté v deseti lidech, když se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Holub J.. Během 76. minuty se ukázal čerstvý Železník, který utekl po lajně, ale vystřelil nad. V 82. minutě naservíroval Železník balón dalšímu novému hráči na hřišti, Herbrychovi, který se tváří v tvář gólmanovi nemýlil a zvýšil vedení na 3:1. Na konci utkání si připsal druhý gól Jičínský, který se tentokrát prosadil z přímého kopu z úhlu a poslal balón přímo do šibenice.

 



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Dominik Kašiár (hráč): Oproti celému jaru jsme hráli efektivně, soupeře jsem krom jednoho brejku, ze kterého padl gól, k ničemu nepustili. Konečně jsme zlomili prokletí a brali jsme všechny tři body.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Syrový [-] , A. Štefánek [-] , J. Bílek [-] (57. J. Železník [-] ) , D. Kašiár [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (75. J. Herbrych [-] ) , J. Hakl [-] (23. M. Štork [-] ) , D. Jičínský [-] , D. Kašpar [-]

TJ Ježek Rantířov
P. Pavlíček [-] - L. Lát [-] , L. Horáček [-] , K. Holub [-] , J. Bartejs [-] , D. Vaněk [-] , P. Cibulka [-] , J. Holub [-] , S. Lojda [-] , J. Vyskočil [-] (70. D. Cabúk [-] ) , O. Kunče [-]

ŽK: 77. D. Jičínský , 82. A. Štefánek - 53. L. Horáček , 54. J. Holub , 81. P. Cibulka . ČK: 67. J. Holub .
Hráči zápasu: D. Jičínský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUPKA František - KALÁŠEK Martin, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Karel Živný
Tip experta: výhra hostů

Byl bych špatný kapitán, kdybych nevěřil svému týmu. Bude to těžké utkaní. Domácí nemají co ztratit. My si chceme odvést 3 body a udržet se na velmi vyrovnané špici tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů