Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín porazil Velký Beranov


Branky


0

V Měříně se hrálo o čelo tabulky a během první půle během minuty o výsledku rozhodli domácí, kteří dvakrát skórovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dva góly

První půl hodina patřila díky větru v zádech hostům z Velkého Beranova. Svoji převahu však střelecky nezužitkovali. O osudu utkání se rozhodlo v 35. minutě. Nejprve po Matouškově centru střílel Polák a jeho střelu dorazil do sítě po zákroku Dvorského Michal Hladík - 1:0. V té samé minutě ihned po rozehrání domácí dobrým presinkem získali míč a Vít Procházka těčovanou střelou zvýšil na 2:0. Do kabin tak odcházeli spokojenější Kružíkovi svěřenci.

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran byli lepší domácí, ale v 57. minutě přišlo zaváhání na kraji obrany, čehož využil Richard Ganzwohl a snížil na rozdíl jedné branky - 2:1. O dvě minuty později se dostal ke střele Procházka a jeho nepovedenou ránu doklepl do sítě Šoukal - 3:1. V 71. minutě však domácí chybovali na levé straně hřiště a kanonýr Ganzwohl vstřelil další branku - 3:2. Domácí však za čtyři minuty opět navýšili své vedení. Kapitán domácích Milan Souček nacentroval a Kožený poslal dělovku pod břevno Dvorského svatyně - 4:2. V posledních patnácti minutách už branka nepadla a Měřín se tak udržel na druhém místě tabulky.

 

Měřín čeká v příštím kole těžký zápas v Lukách nad jihlavou, pro které to bude jarní premiéra. Velký Beranov si bude chtít spravit chuť v utkání s Rokytnicí nad Rokytnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Měli jsme trošku obavy z počasí. Takticky jsme zvolili první poločas proti větru a to, že se nám podařilo dát dva góly, byl spíše bonus. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost a zejména za vnitřní sílu, který se projevila vždy, když soupeř snížil na rozdíl jedné branky. Ke konci zápasu se projevila i kvalitní zimní příprava. Můžeme být všichni spokojeni se vstupem do „jara“ a připravit se na další zápas.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): I přes výhodu větru v první půli jsme si nevytvořili vyloženou šanci, naopak po našem nedůrazu a velké chybě jsme dostali 2 rychlé góly. Do druhé půle jsme pozměnili taktiku, avšak po každém našem snížení dokázali domácí rychle odpovědět, což nám vždy "vzalo vítr z plachet".



Počet diváků: 103. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - KREJČÍ Vlastimil, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.