Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlov si lehce poradil s Kamenicí 1933


0

Kozlov na konci sezony předvádí sympatický výkon, který je odměněn okaždé nějakým tím přídělem bodů. Změnit to mohla, také v poslední době dobře hrající, Kamenice 1933.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od prvních minut hosty přehrávali a vyjádřili to úvodní brankou Matějíčka v 6.minutě, který uklízel do prázdné brány po neůspěšném zakončení Bečky. Hosté se mohli dočkat vyrovnání v 10.minutě z penalty, jenže tu chytil opět pozorný a jistý Lang v bráně. Po několika dalších šancích domácích gol nepadl až v 35.minutě využil Matějíček zaváhání dvojice obránců a nadvakrát překonal hostujícího golmana. Po přestávce Kozlov přidal třetí gol z hlavy Bečky v 61.minutě. A když se domácím nepodařilo posunout skore ani z tutových šancí tváří v tvář hostujícímu golmanovi, měl Matějíček možnost pokutového kopu, který s přehledem v 78.minutě proměnil a dovršil hattrick a uzavřel skore domácích. Kamenice se poté dočkala čestného úspěchu, kdy pět minut před koncem usměrnil Vyzibla centr z levé strany za záda bezmocného Langa.



Ohlasy k zápasu


TJ Kozlov
Marek Matějíček, útočník TJ Kozlov: Myslím, že jsme odehráli velice dobře celou sezonu a nebýt slabšího rozjezdu a problémy se sestavou v prvních kolech, tak jsme mohli ještě trošku potrápit i první 3 celky. Každopádně se těšíme na příští sezonu a doufám, že ji zahájíme tak jak jsme tu letošní zakončili.




Sestavy




Hráči zápasu: M. Matějíček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.