1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč nezaskočily ani druhé Okříšky B


Branky


12

Šlágr soutěže skončil v Okříškách B výhrou Třebíče, které chybí k postupu už jen kousek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli dvakrát do vedení

Zatím bezpečně druhé Okříšky B přivítaly bezpečně první FŠ Třebíč, která si případnou výhrou již mohla zajisti případný potup do Okresního přeboru. Podzimní duel skončil jasnou výhrou Třebíče v poměru 8:3. Za pěkného počasí šli první do vedení hosté z Třebíče, kdy se prosadil Jiří Roupec -0:1. Domácí však brzy vyrovnali, když se v 15. minutě trefil Jan Jeřábek -1:1. Hosté si však do konce první půle vzali vedení zpět, kdy se trefil opět Jiří Roupec -1:2.

Hosté si výhru pojistili

Ve druhém poločase se domácím nemohla upřít snaha o vyrovnání, ale zkušený celek hostí si dokázal se všemi problémy poradit a sám v 74. minutě Vojtěchem Prchalem navýšil vedení hostů na 1:3, které do konce zápasu už také udrželi.



Ohlasy k zápasu



SK Fotbalová škola Třebíč
Křen Filip, trenér: Utkání bylo bojovné, ale férové, určitě se muselo lidem na tribunách zejména v první půli líbit. Na soupeře jsme se připravovali celý týden a myslím si že jsme, až na tu jednu gólovou šanci kvalitnímu soupeři nic nedovolili. Vyhráli jsme zcela zaslouženě, jen jsme mohli rozhodnout dříve, ale proti byl fantasticky chytající brankář domácích Michal Ferdan, který naše gólovky bravurně polapil.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - Š. Novotný [-] , J. Jeřábek [-] , M. Zeman [-] , V. Bulant [-] , M. Večeřa [-] (73. F. Koreš [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (63. V. Krejčí [-] ) , P. Dubský [-] , L. Mašek [-] (32. J. Vochyán [-] ) , V. Němec [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
V. Šimeček [-] - J. Zábrodský [-] , T. Beran [-] , K. Pislcajk [-] , T. Růžička [-] - J. Roupec [-] , M. Ustohal [-] (52. D. Poledna [-] ) , L. Hráček [-] (60. V. Prchal [-] ) , M. Minář [-] - M. Bukáček [-] (78. O. Kühweg [-] ) , M. Jaša [-] (13. D. Adam [-] )

ŽK: 80. V. Němec , 86. Š. Novotný .
Hráči zápasu: J. Jeřábek - J. Roupec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Lopatář
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Okříšky v neděli posílí a kluci z Třebíče odjedou s prázdnou... Bude to moc pěkná podívaná a jestli nastoupí za domácí mladé pušky (Rampa, Pedro, Major) tak poženou svůj tým k vítězství. Snad se Víťa v bráně konečně trochu zapotí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů