3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč dál potvrzuje nejvyšší pozici v soutěži, doma porazila Olešník


Branky


19

Utkání 25. kola se za deštivého počasí odehrálo v Želči mezi celkem domácích a hosty z Olešníka. Hosté sice předvedli houževnatý výkon, ale na tým želečského formátu to bylo málo. Želeč zaslouženě zvítězila a dál kráčí za titulem v nejvyšší krajské soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok domácích

Hned první desetiminutovka nabídla divákům v Želči gól. V 6. minutě přišel dlouhý míč do vápna Olešníka, kde obránci zaspali a jejich zaváhání využil obránce domácích David Pavličko a překonal Jirkala v brance hostí. Stav utkání 1:0. Ve 25. minutě se hostům povedlo vyrovnat. Po rohovém kopu se ve vápně domácích prosadil krajský světoběžník Martin Šahajda na 1:1. Remízový stav však nevydržel dlouho. Ve 29. minutě poslal dlouhou přihrávku do vápna hostí Tomáš Kukučka, který našel Davida Pavlička, jenž se hlavou opět nemýlil - 2:1. Za tohoto stavu se také šlo o poločase do šaten.

Pavličko kompletoval hattrick!

Začátek druháho poločasu vyšel lépe domácímu týmu Želče. Olešník byl téměř od ůvodu druhého dějství zatažený na vlastní polovině ve všech hráčích. A přišel trest. V 54. minutě byl ve vápně faulován pronikající rychlonožka Zdeněk Šváb. K pokutovému kopu se nepostavil nikdo jiný než střelec úvodních dvou branek domácích David Pavličko, který hattrickem nepohrdl a zvýšil na 3:1 pro svůj tým. Želeč kontrolovala utkání a došla tím k další výhře na domácí půdě. Rozdíl mezi Želčí a J. Hradcem tedy zůstává nadále šestibodový.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Jan Studnička (brankář): Hned na začátku zápasu jsme inkasovali po nedorozumění v obraně a prohrávat proti takovému soupeři v 6. minutě se nám nesmí stávat, pokud chceme myslet na body. Po prvním gólu jsme však začali hrát, měli jsme několik pohledných kombinací a po jednom z rohů jsme vyrovnali. Podle mého se hrál celkem hezký kombinační fotbal na obouch stranách, ale Želeč ukázala větší kvalitu a zaslouženě si po dalších dvou gólech zajistila doma tři body.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] , D. Pavličko [-] - J. Rabiňák [-] , T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] , D. Fiala [-] (69. I. Kloc [-] ) , J. Holub [-] , J. Švec [-] - M. Brůžek [-] (88. F. Froněk [-] )

FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Studnička [-] , J. Kalášek [-] , M. Tressl [-] (73. J. Pešek [-] ) , S. Vařák [-] (76. M. Nýdl [-] ) , J. Dráb [-] , D. Nygmet [-] , D. Votava [-] , M. Šíma [-] , M. Šahajda [-] , D. Heller [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Macko Pavel - SEBERA Filip, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Kordina
Tip experta: výhra domácích

Želeč si bude chtít udržet šestibodový odstup od Hradce a pokud k zápasu přistoupí zodpovědně, potvrdí, že na stadionu „DaKun“ se nevyhrává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích