Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec porazil Katovice


Branky


0

Katovice měly stejně jako několik dlaších týmů minulý týden utkání odložené, a tak je první soutěžní utkání na jaře čekalo až nyní. Jindřichův Hradec sice od 7. minuty prohrával, ale stejně jako minulý týden i tento zápas otočil ve svůj prospěch. Utkání nakonec skončilo dvoubrankovým rozdílem po snížení ze strany domácích v 91. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Na první gól čekalo téměř dvě stovky diváků v Katovicích pouhých sedm minut, kdy Cibulka vysunul do lajny Repu, ten obešel obránce hostí a jeho centr si ve vápně našel novic v domácím dresu Jan Chylík, který tak otevřel hlavou skóre utkání na 1:0 z pohledu domácích. Nutno podotknout, že to pro něj byl gól premiérový v dresu Katovic. Odpověď hostů z J. Hradce na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 14. minutě Jiří Chalupský hlavičkoval a s pomocí teče domácícho stopera míč přeletěl brankáře Švehlu a od břevna se odrazil do branky. Bylo tedy srovnáno na 1:1. Po zbytek prvního poločasu se hrál rychlý a aktivní fotbal s několika slibnými šancemi na obou stranách. Gól však z těchto šancí nepadl. Poločasové skóre tedy zůstalo nerozhodné.

 

 

Černá desetiminutovka z pohledu Katovic

Do druhé půle vstoupili mnohem aktivněji hráči hostí, kteří díky zlepšenému pohybu a chuti do kombinace po chvíli rozhodli o rázu utkání. Již v 56. minutě se po lehkovážnosti při bránění standardních situací prosadil po rohu téměř nejmenší hráč Radim Koutný, který tak upravil skóre utkání na 1:2 ve prospěch hostů. Po tomto gólu přihrávával domácí Kagui na zcela osamoceného Miklase, který však sám před brankářem hostů neobstřelil pouze brankáře, ale i branku. O necelých pět minut později se hostům v 61. minutě povedlo ještě zvýšit svůj náskok po gólu, který vstřelil Filip Votava již na 1:3 ve prospěch hostí. Černou desetiminutovku z pohledu domácích uzavřel v 66. minutě Chalupský, který zužitkoval další chybu v obraně domácích a vstřeleným gólem do prázdné branky zvýšil náskok svého týmu na 1:4. Ve zbytku utkání se hráči Katovic ještě snažili s výsledkem něco udělat. Odměnou jim bylo však pouze snížení na konečných 2:4, kdy 91. minutě vstřelil gól domácí Miklas. Nic dalšího nám již utkání nenabídlo.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Karel Cibulka (hráč): "Na rozdíl od prvního poločasu byl v druhém hostující tým z Jindřichova Hradce lepším týmem a především kvůli chybám v naší obraně si hosté od Vajgaru odvezli všechny tři body. Příští utkání již snad budeme brát tři body my."




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - O. Koutský [-] (71. D. Zoubek [-] ) , P. Rybák [-] , L. Blatský [-] (82. M. Hromíř [-] ) , J. Schánělec [-] - K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] , J. Chylík [-] , M. Repa [-] , J. Miklas [-] - V. Uher [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - M. Mareš [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , T. Beránek [-] , L. Králíček [-] (83. D. Cettl [-] ) , V. Kučera [-] (89. J. Chyška [-] ) , J. Chalupský [-] (88. V. Princ [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

ŽK: 89. D. Zoubek - 46. L. Králíček , 89. M. Mareš .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - KAŠTÁNEK Libor, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.