2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchanovy branky skolily Hlubokou


Branky


0

Miroslav Suchan se stal čimelickým hrdinou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

 V předehrávce prvního jarního kola se domácí Čimelice utkali s fotbalisty TJ Hluboká nad Vltavou. Domácí bez sedmi hráčů základní sestavy (Slavík, Řezáč, Bednařík, Rambous, Listopad, Říha, Svojše) vstoupili do utkání aktivněji. Ale kromě několika rohových a přímých kopů si vyloženou šanci nepřipravili. Ve 13.minutě střílel Zelenka nad branku hostí. Ve 24.minutě pak po centru Nekla z rohového kopu hlavičkoval Pšenička, ale jeho pokus brankář chytil. Rovněž tak si poradil v 31. minutě se střelou Varhana.

 

Ve 33. minutě se po levé straně dostal k míči hlubocký Čermín a technickou střelou překonal domácího brankáře Zelenku. Hostí se tak ujali vedení v zápase. Ve 39. minutě pak přihrávku Varhana mohl zužitkovat Suchan, ale nepodařilo se mu míč zasáhnout. První poločas tak skončil lépe pro Hlubokou.

Domácí otočili

Druhý poločas opět Čimeličtí začali aktivněji a postupem času si i vytvořili znatelnou převahu. V 62. minutě po centru Varhana hlavičkoval Suchan nad branku Hluboké. V 69. minutě se pak domácí dočkali. Po pravé straně utekl Hegenbart, přihrál Pávcovi a ten přiklepl Suchanovi a ten vyrovnal stav na 1:1. Tento gól  domácí povzbudil ještě k většímu tlaku.

 

V 76. minutě zahrávaly Čimelice rohový kop Neklem. Jeho centr našel Suchana a ten prudkou střelou do šibenice vstřelil druhou branku domácích. Ve zbývajících minutách pak si Čimeličtí už soupeře pohlídali a zaslouženě tak vyhráli byť v oslabené sestavě s Hlubokou 2:1.

                                                                                                                                                                                                                                         

Autor: Josef Ťupa



Sestavy


SK SIKO Čimelice
J. Zelenka,ing. [-] - V. Hegenbart [-] , D. Varhan [-] , P. Pávec [-] , M. Suchan [-] (84. J. Klimeš [-] ) , T. Zelenka [-] (38. T. Froněk [-] ) , M. Nekl [-] , J. Viták [-] , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , V. Nosek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Turek [-] , J. Čermín [-] (46. J. Valenta [-] ) , T. Antoš [-] - K. Jonáš [-] (79. T. Adam [-] ) , I. Nitrianský [-] , J. Rubick [-] , O. Němec [-] (79. T. Křiváček [-] ) , D. Říha [-] - T. Tauber [-] , P. Hájek [-]

ŽK: 63. J. Viták , 83. M. Suchan - 54. P. Hájek , 60. I. Nitrianský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.