2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá stále střelecky tápe


Branky


0

Hosté jsou na jaře střelecky impotentní a to je sráží na kolena a také ke dnu tabulky. V Sobíňově nedali dokonce ani penaltu za stavu 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Česká Bělá měli v prvním poločase několik stoprocentních šancí, ale stejně jako v průběhu celého jara buď netrefila branku nebo trefovala nohy brankáře domácích. V největší šanci se pěkně uvolnil Marek Pleskač, ale sám před brankářem trefil pouze břevno. V ojedinělé akci domácích byl útočník faulován stoperem hostů a penalta se pískala. Domácí hráč se nemýlil. Do přestávky si Sobíňov vypracoval ještě jednu velkou šanci, ale jejich střela šla vedle.

 

I po přestávce se hosté snažili hrát aktivně, ale hra se už vyrovnala. Domácí hrozili především z brejků a tak si oba celky vytvořily několik slibných šancí. Asi čtvrt hodinky před koncem dostala i Bělá výhodu penalty, ale Lukáš Souček ji neproměnil. A tak z brejku pečetil vítězství Koubek.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sobíňov
Pavel Kafka, hráč Sobíňova: „Hosté byli zejména v prvním poločase lepší, ale nedali šance. Herně to byl vyrovnaný zápas. Pro nás to jsou dobré body, získali jsme body se štěstím.“

FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér Č. Bělé: „My jsme opět nedali i ty největší šance a to je náš problém, stále se musím opakovat. Na konci zápasu jsme vrhli všechny síly do útoku, bohužel po brejku do otevřené obrany jsme inkasovali druhý gól a vypili pohár hořkosti až do dna.“



Sestavy


TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - V. Starý [-] , T. Štěrba [-] , D. Říčan [-] , M. Vopršal [-] - M. Ondráček [-] , P. Kafka [-] , T. Zrzavý [-] , J. Pilař [-] - J. Petruželka [-] , M. Hochman [-] ( O. Koubek [-] )

FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - T. Pohlreich [-] , M. Ondráček [-] , P. Rosický [-] , M. Klimeš [-] - R. Klement [-] , L. Sobotka [-] , L. Béna [-] , M. Pátek [-] - M. Pleskač [-] , L. Souček [-]

Hráči zápasu: P. Veselý , D. Říčan .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.