6:1
(3:0)
80. S. Fabián (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeviněves rozdává jeden knockout za druhým!


Branky


29. J. Kokšal , 32. J. Šelicha , 41. P. Němec (vl.) , 68. J. Broft , 69. J. Kokšal , 71. J. Kokšal - 80. S. Fabián (p.)
0

Po vysoké prohře v Dolanech byli jak hráči, tak fanoušci Jeviněvse zvědaví, jak se mužstvo na domácím trávníku předvede v souboji s týmem ze spodních pater tabulky – Mlékojedy. Domácím chybělo hned několik hráčů, naštěstí se po několika týdnech vrátil Martin Schoř, který je na postu předstopera velmi spolehlivý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání měla Jeviněves značnou převahu a vytvářela si brankové příležitosti, ale selhávala v zakončení. Hosté vystrkovali růžky jen ojediněle, povětšinou jednoduchými nakopnutými míči do křídel, které domácí neuměli jednoduše poradit. Nicméně větší šanci si za první poločas vytvořili jen jedinou, ale tu nedokázal Gerencséry  úspěšně zakončit. Po půlhodině hry tak domácí bombarďák Jirka Kokšál na zadní tyči dorazil do branky centr z pravé strany od Honzy Brofta, který se dokázal probíjet do pokutového území hostí.

 

Druhou branku vzápětí přidal tváří v tvář hostujícímu brankáři z pravé strany Honza Šelicha, jehož pěknou průnikovou přihrávkou oslovil Marek Paul. Taková akce se musela líbit, přesná přihrávka, načasovaný náběh a chladnokrevné zakončení. Před poločasem si pak zmatečně vstřelil vlastní branku hostující Němec a poločas tak skončil 3:0 pro domácí.

 

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první, spousta nevyužitých příležitostí jeviněvských, občasný nedotažený brejk hostí a branky se smrskly do rozmezí dvou minut. Nejprve Honza Broft krásně přehodil brankáře střelou zprava na vzdálenější tyč a pak Jirka Kokšál dvěma brankami zpečetil svůj hattrick. Hosté už jen korigovali z pokutového kopu na konečných 6:1.

 

Autor: Jaroslav Kysela



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jeviněves
Jaroslav Kysela: "Pozitivně se předvedli i střídající hráči domácích – Tomáš Malík i Franta Týle vnesli do hry aktivitu, napadání a tlak na branku. Snad se tím pozitivně zvýší konkurence o základní sestavu. Bude to potřeba, pokud se chtějí Jeviněvští pohybovat v horní polovině nesmírně vyrovnané tabulky. A snad i Mourinho z Černoučka má příjemně zamotanou hlavu koho postavit v příštím kole do základní sestavy."




Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Černý [-] , M. Schoř [-] , J. Kokšal [-] (80. F. Tyle [-] ) , J. Broft [-] , P. Kindl [-] , J. Šelicha [-] (74. P. Novotný [-] ) , T. Janovský [-] , M. Paul [-] , M. Malý [-] (46. T. Malík [-] ) , P. Duchoslav [-]

TJ Start Mlékojedy
I. Željazkov [-] - P. Suchánek [-] , V. Nový [-] - P. Šmigol [-] - S. Fabián [-] - L. Měřička [-] , J. Procházka [-] , T. Bodnár [-] (32. L. Gerencséry [-] ) , A. Průša [-] (35. M. Měřička [-] ) , P. Němec [-] , V. Lojín [-]

ŽK: 78. P. Kindl - 18. L. Měřička .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRINC Jiří - KYSELA Jaroslav (N), ŽELJAZKOV Želan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.