Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín si odvezl „bůra“ z Měřína


Branky


0

Hned první minuta naznačila, jak bude zápas probíhat, když se ve 36. vteřině trefil Bublan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďárské derby mělo před utkáním jasného favorita, ale je to kulatý a mohlo se stát cokoliv. Všechny spekulace ovšem hodně rychle domácí utnuly, Radostín prohrál los, takže měl zahajovací výkop, Jonáš ihned při napadání hostům sebral míč, našel nabíhajícího Bublana a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Po téhle brance byli hosté jak opařeni a Měřín si vytvořil několik slibných šancí, ale Matoušek, Šoukal ani Bublan své možnosti neproměnili. V 15. minutě se hosté poprvé dostali před branku Sysla a hned z toho byla tutovka, kterou ovšem domácí brankář bravůrně vychytal. Další rána pro hosty přišla ve 24. minutě, když se po krásném centru Bublana trefil Řezníček. Do poločasové přestávky musel vytáhnou ještě jeden výborný zákrok Sysel proti Večeřovi a tak šli spokojenější do kabin domácí. Jak skončila první půle, tak druhá začala a to dalším výborným zákrokem Sysla, když tentokrát si na něm vylámal zuby Lukáš Kozel. Ze strany hostů to bylo vše a poté úřadovali opět domácí borci. V rozmezí mezi 63. a 77. minutou se postupně trefili Robotka, Vokoun a Bumbálek. V Měříne jsme viděli pohledný fotbal, za krásného počasí a kdo si udělal cestu na fotbalové hřiště, tak určitě nelitoval.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Petr Munduch, trenér Měřína: Chtěl bych poděkovat rozhodčímu Škorpikovi, který toto derby odpískal velice dobře. Myslím si že jsme soupeře přehráli ve všech směrech a zaslouženě zvítězili. Jsem rád, že jsme odčinili výpadek ze středy po prohře ve Stonařově. Podali jsme dobrý kolektivní výkon a soupeř tentokrát zůstal za očekáváním.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma, trenér Radostína: Soupeři jsem zápas dost usnadnili a přehrál nás ve všech směrech. V zápase nám chyběli 2 hráči ze základní sestavy, ale to náš tým neomlouvá za špatný přístup k utkání. Dlouhodobě se nám proti Měřínu daří a to naši hráči dost podcenili. V první půli jsme měli dvě šance, které jsem bohužel nevyužili. Soupeř odehrál zápas velice dobře takticky, nenapadali nás, nechali nás hrát a bránil v bloku, což nám nevyhovovalo.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Matoušek [-] , K. Kružík [-] (68. T. Bumbálek [-] ) , J. Kučera [-] , T. Bublan [-] - J. Šoukal [-] , M. Kolda [-] , D. Robotka [-] (80. P. Chaloupka [-] ) , L. Řezníček [-] - D. Jonáš [-] (46. M. Hladík [-] ) , T. Vokoun [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , D. Hrbek [-] (59. J. Novotný [-] ) , S. Berka [-] , L. Oulehla [-] - L. Kozel [-] , P. Dvořák [-] , R. Kovář [-] , A. Fabík [-] - J. Kozel [-] , R. Večeřa [-] (70. M. Láznička [-] )

ŽK: 12. D. Jonáš , 86. M. Hladík - 77. A. Fabík .
Hráči zápasu: P. Sysel - R. Večeřa .
Místo: Měřín. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.