Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice nečekaně vyhrály v Hrotovicích a ještě mají teoretickou šanci na záchranu


0

Rapotice zabraly a odvážejí si všechny tři body. Hrotovice v nekompletní sestavě nezvládly domácí zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Hrotovicích se střetla mužstva, kterým se v minulých kolech nedařilo a odešla vysoko poražena. Domácí chtěli porážky odčinit a většinu utkání měli pod kontrolou, vedli již 3:1. Hosté hráli od 44´v deseti, když byl vyloučen Illek. Za tohoto stavu mezi 60 a 65´ šli domácí Furiš, Fiala a Salák sami na branku a trestuhodně zahodili. A platilo, nedáš, dostaneš. Střelecky disponovaný Petr Matoušek během 12´ třemi brankami rozhodl o vítězství hostů. Domácí tentokrát zklamali a zaslouženě odešli poraženi.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva Rapotic: Domácí se již v 8. minutě ujali vedení, ale dokázali jsme brzy vyrovnat brankou Jana Matouška, která padla po akci středem hřiště. Domácí strhli vedení ještě do poločasu na svou stranu, a navíc jsme přišli v 45. minutě o vyloučeného Jana Illka. Hrotovice mohly v prvních deseti minutách druhé půle navýšit vyšším rozdílem než pouhé jedné branky. Kluci zaslouží za druhý poločas absolutorium. Dokázali otočit výsledek v lidech sluhou hattricku Petra Matouška, a ještě jej ubránili. Vítězství na hřišti soupeře pro nás představuje velkou psychickou vzpruhu po nevydařených utkáních.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - M. Hrůza [-] , F. Pekárek [-] , P. Furiš [-] , Z. Bláha [-] - R. Fiala [-] , L. Votava [-] , M. Holoubek [-] , J. Novák [-] - M. Salák [-] , J. Kučera [-] (78. M. Harant [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - T. Švarc [-] , L. Babčan [-] (63. T. Paulec [-] ) , P. Opálka [-] , P. Antoš [-] - L. Stehlík [-] , J. Illek [-] , J. Matoušek [-] , P. Matoušek [-] , A. Otcel [-] - M. Laš [-]

ŽK: 20. F. Pekárek , 79. L. Votava - 21. J. Illek , 44. J. Illek . ČK: 44. J. Illek .
Hráči zápasu: L. Votava - P. Matoušek .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.