0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice doma schytaly pěkný výprask od Koutů


Branky


0

Rapotice jsou bez formy a nedaří se jim bodovat v boji o záchranu. Kouty bez větších problému zvládly zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V úvodu utkání jsme měly Rapotice velmi dobrou příležitost, ale Illkovou střelu z trestného kopu Stýblo vyrazil. To byla také poslední kloudná akce Rapotic. Hosté spoléhali na rychlý přechod do útoku, a tato taktika jim od úvodu bezchybně vycházela. Po poločasu utkání domácí prohrávali o dvě branky, které byly jako přes kopírák. Ztráta míče na soupeřově polovině, rychlý brejk a přečíslení, které hráči Koutů perfektně zvládali.Třetí branka padla až v 77. minutě, ale definitivně Rapotice položila. O dvě minuty později se trefil Coufal a svůj hattrick završil v 83. minutě. Rapotice po nejhorším výkonu jara ztratili doma tři body zcela zaslouženě.


Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík, vedoucí mužstva Rapotic: Po velmi dobrém výkonu ve Žďáru jsme doma absolutně vyhořeli. Na našem výkonu není nic, co by se dalo označit za pozitivní. U všech míčů jsme byli pozdě, do soubojů jsme se ani nedostávali a rychlá hra Koutů po stranách pro nás byla neřešitelným problémem. Hosté vyhráli zcela zaslouženě.

TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, trenér Koutů: Musím říct, že Rapotice byly slabší, než jsme očekávali. Jsem rád, že jsme vyhráli konečně venku. Naše skóre bylo 0:9 a odčinili jsme tak naše výsledky. Je to pro nás zasloužená výhra.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - T. Pavlíček [-] (60. L. Stehlík [-] ) , M. Laš [-] , P. Opálka [-] - M. Laš [-] (42. T. Švarc [-] ) , P. Antoš [-] , J. Illek [-] (81. J. Miko [-] ) , M. Jašek [-] , T. Paulec [-] - P. Matoušek [-] , A. Otcel [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] , M. Nestrojil [-] , J. Růžička [-] - M. Semrád [-] , J. Roušar [-] , D. Hrubý [-] (81. A. Dočekal [-] ) , V. Navrátil [-] (63. R. Caha [-] ) - F. Coufal [-] (84. T. Vyzibla [-] ) , J. Cejpek [-]

ŽK: 37. P. Matoušek - 16. F. Coufal , 34. M. Semrád .
Hráči zápasu: J. Cejpek , F. Coufal , L. Stýblo .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.