0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Třebíče vyloupila nečekaně Novou ves


Branky


0

Velice zajimavý zápas se hrál v Nové Vsi, kdy si Třebíč odvezla nečekaně, ale zaslouženě tři body, díky špatnému výkonu domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako redaktor jsem byl navštívit utkání Nová Ves - Třebíč B a musím osobně říct, že se jednalo o velmi zajímavé utkání, i když se moc domácím nedařilo. V prvním poločase byli hosté aktivnější a vytvořili si tři gólové šance, ale proti byl velice dobře chytající brankář Fuksa. Na postu středového obránce se objevil poprvé v barvách Třebíče John Igbinoba Macdonald (z Nigérie), který patří ještě věkově do staršího dorostu, ale svoji kvalitou potvrdil, že se jedná o velice talentovaného hráče. Domácí byli silnější v soubojích a hostům se těžko prosazovalo, a proto se Třebíč snažila vyhýbat soubojům. Ve vápně domácích se nejlépe zorientoval Pavel Malý (hráč 17. kola), který nedal žádnou šanci brankáři Fuksovi.  

 

Ve druhém poločase došlo k mírnému zlepšení u domácích, ale Třebíč stále prokazovala svoji kvalitu. Domácí se snažili dobývat obranu hostů, ale jim to nešlo, spíše se spoléhala na standardní situace, které má velice propracované a nebezpečné. Třebíč se spoléhala na rychlé protiútoky a zodpovědně bránila v defenzivě. V závěru zápasu musel opět čarovat Fuksa, který držel svůj tým ještě ve hře. V 88. minutě mohli po standardní situaci vyrovnat domácí, ale chybělo jim opravdu málo, ale míč se svezl těsně vedle tyče za pomezí. Závěrem bych řekl pohledem redaktora, že si asi vítězství zasloužila Třebíč, protože hráli velmi dobře a domácí jim to svoji hrou usnadnili.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Trenér Nové Vsi Josef Starý: Byl to nejhorší zápas jara pro nás. Dostali jsme se k jediné šanci a to v 88. minutě. Třebíč nás do ničeho nepustila a důvodem tohoto zkratu byl přístup hráčů na hřišti. Nebyla od hráčů vidět snaha s výsledkem něco udělat a nefungovala nám záložní řada.

HFK Třebíč B
Trenér Třebíče B Pavel Němec: Jeli jsme do Nové Vsi v omlazené sestavě a věděli jsme dopředu, co domácí hrají. Nová Ves měla nebezpečné standardní situace a chtěli jsme se jich vyvarovat. V bráně chytal mladší dorostenec Procházka a zachytal výtečně. Chtěli jsme hrát po zemi a chvíli se to dařilo a poté jsme se přizpůsobili jejich stylu. Pro nás je vítězství vydřené. Celkově jsme si vytvořili více gólových šancí, ale většinou byl proti Fuksa.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Bureš [-] , J. Havlík [-] , Z. Nejedlý [-] (55. J. Krejčí [-] ) , P. Šandera [-] - J. Nečas [-] , J. Šandera [-] (46. V. Novotný [-] ) , T. Novotný st. [-] , P. Bureš [-] (56. T. Novotný ml. [-] ) - M. Ondřejka [-] , J. Šandera [-]

HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - M. Pohořilský [-] , M. Mašek [-] , T. Oberreiter [-] , J. Igbinoba [-] - O. Benda [-] , M. Hošek [-] , D. Kovář [-] (89. L. Zbožínek [-] ) , L. Holý [-] (76. D. Lorenc [-] ) - P. Malý [-] , S. Oladiti [-]

ŽK: 79. J. Krejčí - 30. T. Oberreiter , 74. P. Malý .
Hráči zápasu: J. Fuksa - J. Igbinoba , K. Procházka .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.