4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava překvapivě, ale zaslouženě porazila favorizované Kouty


Branky


0

Kouty přijely do Želetavy v roli favorita, protože se před zápasem nacházely na třetím místě a domácí Želetava ještě na jaře nebodovala. Výhru režíroval na hřišti Tomáš Simandl, který se stal noční můrou pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný. Žádný ze soupeřů si nevytvořil trvalejší územní převahu. K nebezpečnějším zakončením se ale přece jen dostávali domácí. Kouty však držel ve hře vynikající brankář Stýbl. Nevídané představení rozehrál ve druhém poločase Tomáš Simandl, který se prosadil dvakrát po sobě v úvodu druhého poločasu, kdy se vždy sám ocitl před bezmocným Stýblem. Na kopačky domácích se tak po dvou smolně prohraných utkáních vrátil potřebný klid a jistota. Želetavě se dařilo opět pohledně kombinovat. Domácí se dostávali do slibných brejkových situací. Dvě z nich v závěru proměnil hráč utkání, Tomáš Simandl.

Za druhý poločas si domácí vyhrát rozhodně zasloužili. Navázali na bojovný výkon z minulého kola a konečné skóre 4:0 jim je jistě dostatečnou satisfakcí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Pavel Dvořák (Želetava): První poločas byl vyrovnaný a bez větších šancí. Kouty se snažily hrát zezadu na nulu a těžkou se nám překonávala jejich defenziva. Ve druhém poločase jsme vstřelili rychlý gól a hosté museli otevřít hru. Pro nás to bylo pak jednodušší. Zaslouženě jsme vyhráli, i když je konečný výsledek pro hosty krutý.

TJ Sokol Kouty
Richard Chylík (Kouty): Dnešní zápas v Želetavě nedopadl pro naše mužstvo příliš dobře. Částečně spokojeni můžeme být pouze s prvním poločasem, kdy se nám podařilo udržet čisté konto. V druhé půlce nám soupeř vstřelil 4 branky a zaslouženě vyhrál zápas 4:0. Doufejme, že si naši fotbalisté vzali z dnešního zápasu ponaučení a takto razantní prohra pomůže zrestartovat naše síly do dalších kol. Všem fanouškům, kteří za námi cestovali až do Želetavy, děkujeme a doufáme, že jim příště připravíme lepší podívanou.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Mastný [-] - J. Svoboda [-] , D. Jičínský [-] , M. Stehlík [-] (87. M. Ondráček [-] ) , J. Šrutka [-] - Š. Vladeka [-] (63. Z. Daniel [-] ) , M. Čurda [-] , M. Vrbka [-] , M. Vrbka [-] - V. Čurda [-] (77. M. Pavela [-] ) , T. Simandl [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] (36. F. Tenkl [-] ) , M. Nestrojil [-] (46. V. Navrátil [-] ) , J. Růžička [-] (81. A. Dočekal [-] ) - D. Hrubý [-] , M. Semrád [-] , J. Roušar [-] , T. Vyzibla [-] , J. Havelka [-] - J. Cejpek [-]

ŽK: 74. M. Vrbka - 72. J. Havelka , 81. J. Roušar .
Hráči zápasu: M. Vrbka , T. Simandl - J. Hrůza .
Místo: Želetava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.