3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí porazilo v derby Žďár nad Sázavou


Branky


0

V. Meziříčí hostilo na domácím hřišti rezervu Žďáru n. S., kteří se pohybují na spodku tabulky. Zápas v 11 lidech Žďár nezvládl a lídr tabulky si připsal další body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal spíše oťukáváním a na první vážnou šanci se čekalo do 17. minuty, kdy Ráček poslal křižný míč na Bublana, který postupoval ze strany směrem na bránu, ale Bublan z těžkého úhlu minul bránu. O dvě minuty později Ráček zahrával PVK, který poslal přes zeď do brány a Pinkava si s touto střelou vůbec neporadil, 1:0. Postupně jsme zesílili tlak a snažili jsme se o kombinace. Ve 35. minutě Polanský si naběhl na Liškův nákop, následně obešel vyběhlého brankáře Pinkavu, ale z ostrého úhlu nechal jenom vyniknout brankáře. Ve 41. minutě Liška zatáhl míč do vápna, poté nahrál míč pod sebe Polanskému, který obešel Řeháčka a poslal míč k volnému Pokornému, který překonal Pinkavu, 2:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi aktivně a po zásluze jsme byli i odměněni třetím gólem, když ve 48. minutě Pokorný našel nabíhajícího Polanského, který postupoval sám na bránu a těsně před Pinkavou dopravil míč do brány, 3:0. Poté jsme přestali hrát a dovolili jsme soupeři kombinovat. V 54. minutě Russ prošel přes Poláka, následně zatáhl míč do vápna, kde našel Nemce, který nedokázal trefit bránu. O čtyři minuty později byl faulován Miklík a následný PVK poslal Russ přes zeď k tyči, ale brankář Kruba robinsonádou tuto střelu zneškodnil. V 62. minutě Liška navedl míč do vápna, poté přihrál míč Ráčkovi, který tečoval míč na Bublana, který z ničeho nic se objevil sám před brankářem, ale jeho gólová střela směřovala jen do brankáře. V 69. minutě Bouček obešel Machatku, zatáhl míč do vápna, kde našel osamoceného Lišku, kterého skvělým reflexem na brankové čáře vychytal Pinkava. Hned na to se objevil ve vápně Polanský, který poslal krásnou střelu na zadní tyč, ale opět se musel vyznamenat Pinkava. Do dobré šance se dostal Veselý, ale jeho přihrávka postrádala přesnost. Po naší chybě se dostal do gólové šance hostující hráč, ale jeho musel nadvakrát zneškodnit Kruba. V závěru zápasu Bradáč sklepl vzdušný míč na Ráčka, který z prvé napálil míč na bránu, ale jeho jedovatou střelu mířící do brány, vytěsnil konečky prstů na roh Pinkava.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml. (Velké Meziříčí): Do utkání jsme vstoupili s velkou chutí a chtěli jsme za každou cenu zvítězit v tomto utkání. Celkově jsme nikdy s rezervou Žďáru neprohráli. V prvním poločase jsme hráli aktivně a snažili jsme se o kombinace. Hosté spíše hledali dlouhými míči M. Filippiho, který sklepával hlavou míče na nabíhající hráče. Po vstřeleném třetím gólu jsme přestali hrát a dali jsme šanci hostům, když jsme zbytečně tvořili chyby a byli málo aktivní. Mrzí mě hlavně zahazování velkých šancí. Zápas jsme zaslouženě vyhráli a udělali jsme přítomným fanouškům velkou radost.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vítězslav Machatka (Žďár): Domácí byli lepší a zaslouženě vyhráli. V prvním poločase domácí dominovali a ve druhém poločase jsme se soupeři vyrovnali. Nedokázali jsme vstřelit gól a těžko pak můžeme myslet na body.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - M. Maloušek [-] (61. M. Bouček [-] ) , L. Halámek [-] , D. Polák [-] , T. Malec [-] - J. Polanský [-] (74. V. Bradáč [-] ) , T. Bublan [-] (67. Z. Veselý [-] ) , H. Ráček [-] , P. Pokorný [-] , J. Vítek [-] - L. Liška [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Pinkava [-] - M. Řeháček [-] , F. Růžička [-] , P. Machatka [-] , J. Gančev [-] - J. Miklík [-] , D. Russ [-] , P. Němec [-] , J. Jun [-] , L. Bulíček [-] - M. Filippi [-]

ŽK: 47. D. Russ .
Hráči zápasu: T. Bublan , R. Kruba - P. Němec .
Místo: Tržák. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.