1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice prokázaly, že se s nimi musí v boji o záchranu počítat


Branky


0

Rapotice dokázaly nepříznivý výsledek otočit a důležitou výhrou pomýšlí stále na záchranu. Třebíč s mladým týmem nezklamala, ale doplatila na svoji střeleckou produktivitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali dobře, svého soupeře zatlačili a vytvářeli si velké šance. Jejich proměňování už bylo horší, avšak přeci jednu v 7. minutě proměnili. Rapotice přečkaly úvodní svižnou desetiminutovku domácích, ale přesto se dlouho nemohly dostat do tempa a žádnou větší šanci si nevypracovaly. Domácí mohli přidat druhou branku, ale nebyli úspěšní. Rapotice se radovaly z vyrovnání ve 37. minutě, kdy perfektní Illkův centr využil střelou na zadní tyč Petr Matoušek. Poté byly Rapotice až do konce poločasu lepší, ale branku nepřidaly. 

Úvod druhého dějství patřil Rapoticím, ale paradoxně to mohli být domácí, kdo mohl jít do vedení. Rapotice ve druhé půli ovládaly střed hřiště a postupem času si vytvářely šance. V 62. minutě překlopil vedení na jejich stranu kapitán Milan Laš, který se z přímého volného kopu nemýlil. Domácí poté viditelně přidali, což ale nabízelo možnosti brejkům hostí. Rozhodnout mohl v 82. minutě Paulec, ale samostatný nájezd zakončil pouze střelou do tyče. Závěrečný tlak hosté ustáli a vezou si tak cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec (Třebíč): V zápase rozhodla zkušenost Rapotic. Na začátku zápasu jsme si vytvořili velké šance, ale nedokázali jsme je proměnit, až na jednu. Po naší chybě jsme darovali laciný gól P. Matouškovi, který potrestal naše zaváhání. Po inkasovaném gólu jsme si v závěru poločasu vytvořili dvě naprosto vyložené góly, ale naší nemohoucnosti jsme nevstřelili góly. Rapotice v závěru utkání zdržovaly hru a hlídali si výsledek. V zápase mně chyběl klasický útočník. Rapotice měly celkově nebezpečné standardní situace. Vzhledem k průběhu utkání jsme zbytečně ztratili doma body, ale s bodem bych byl spokojenější.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (Rapotice): Pro nás jsou na jaře všechna utkání klíčová, pokud chceme pomýšlet na záchranu. V Třebíči jsme měli velmi špatný vstup do zápasu a domácí si vytvořili několik příležitostí. Naši chaotickou hru v obranné fázi potrestali brankou již v 5. minutě. Asi jsme potřebovali dostat facku, protože se pak náš výkon zlepšil a vyrovnali jsme zásluhou Petra Matouška. Ve druhé půli jsme se ujali vedení zásluhou Milana Laše, které jsme mohli několikrát navýšit. Kluci zaslouží velkou pochvalu za bojovnost a za další otočený zápas, který jsme tentokrát dotáhli k vítězství.



Sestavy


HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - M. Pohořilský [-] , M. Mašek [-] , L. Karásek [-] , T. Oberreiter [-] - M. Hošek [-] , L. Holý [-] (78. M. Valík [-] ) , M. Šmíd [-] , L. Zbožínek [-] (46. D. Oura [-] ) , P. Rybníček [-] - R. Houser [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - P. Opálka [-] (46. T. Pavlíček [-] ) , M. Laš [-] , T. Švarc [-] - T. Paulec [-] , M. Laš [-] (89. M. Dobeš [-] ) , L. Stehlík [-] (46. L. Babčan [-] ) , J. Illek [-] , M. Jašek [-] - P. Matoušek [-] , P. Antoš [-]

ŽK: 29. T. Oberreiter , 60. M. Mašek , 83. D. Oura - 59. P. Antoš , 72. M. Laš .
Hráči zápasu: L. Holý - J. Illek .
Místo: umělka Třebíč. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.