2:1
(0:1)
39. M. Vrbka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí potvrdila na domácím hřišti svoji neporazitelnost


Branky


0

Želetava si přijela do Velkého Meziříčí pro bod, ale v závěru přišla o cenné vítězství. Naopak domácí zápas otočili v 10 lidech zápas a po zásluze i vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo z obou stran velmi opatrně. Do první vážné šance se dostali domácí, když se dokázal Jakeš prosadit na lajně přes Šrutku a následně přihrál míč do vápna k Liškovi, který okamžitě sklepl míč nabíhajícímu Ráčkovi, který z hranice vápna střílel nad bránu. O pár minut později si Bradáč narazil s Ráčkem, čímž se dostal do rychlého přečíslení, ale k jeho skórování chybělo málo, míč skončil těsně vedle pravé tyče. Ve 39. minutě Želetava rozehrála rychle na půlce PVK, kde získal míč Simandl, který postupoval směrem do středu hřiště a přihrávkou mezi stopery vyzdvihl rozběhlého Michala Vrbku, který postupoval sám na brankáře Krubu a bez větších problémů svoje sólo proměnil, 0:1. V závěru poločasu hodil Bublan dlouhý aut do vápna, kde se poskakující míč dostal k volnému Jakešovi, ale ten jen přestřelil bránu.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem, že musíme výsledek otočit na svoji stranu, protože Želetava byla hodně hratelná. První vážná šance byla až v 62. minutě, kdy Liška poslal dlouhý roh na zadní tyč, kde stal osamocený Bublan, který z prvé střílel těsně nad břevno. O minutu později hodil Veselý dlouhý aut do vápna, kam si naběhl Vítek, který v gólové šanci selhal. V 64. minutě se nám zápas hodně zkomplikoval, když Vítek špatně přihrál a míč vystihl Martin Vrbka, který postupoval sám na bránu, ale na poslední chvíli ho zatáhl za dres Malec, který okamžitě uviděl červenou kartu. K následnému PVK z hranice velkého vápna se postavil Michal Vrbka, který neskutečnou ranou orazítkoval břevno. To byl klíčový moment zápasu. V 68. minutě si naběhl na přetažený centr Bouček, který mířil jen do tyče. V tu chvíli se jen zastřeloval. V 77. minutě poslal Jakeš centr do vápna k Liškovi, který vyhrál hlavičkový souboj a následně se míč dostal k Bradáčovi, který z těžkého úhlu propasíroval míč do brány, 1:1. S remízou jsme se nechtěli smířit a dělali jsme vše proto, abychom dotáhli zápas do vítězného konce. V 79. minutě si Bouček navedl míč do středu hřiště, kde si míč narazil s Vítkem a střelou z 25 metrů nedal brankáři Mastnému šanci, 2:1. V závěru zápasu zazmatkoval Svoboda v obraně a k míči se dostal Bublan, který hlavou obhodil vyběhlého Mastného, ale na poslední chvíli vykopl míč z brankové čáry Polenda.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml. (Velké Meziříčí): Minulou porážku v Nové Vsi jsme chtěli odčinit na domácím hřišti a to se nám podařilo. Želetava mě zklamala, protože vždy předváděla velice kvalitní fotbal, ale v tomto zápase byla za očekáváním. Zápas byl pro nás velice těžký, protože jsme dotahovali manko v 10 lidech, ale musím uznat, že jsme si výhru naprosto zasloužili. Hráči zápas odmakali a bylo na nich vidět, že mají chuť a chtějí vyhrát. Hru oživili i náhradníci, kteří dodali do hry novou krev. Stále jsme nepoznali na domácím hřišti hořkost porážky.

Sokol Želetava
Dvořák (Želetava): Před zápasem byl jasně daný favorit a to rezerva Velkého Meziříčí. Chtěli jsme hrát od začátku zápasu ze zabezpečené obrany s jedním útočníkem a čekat na naše rychlé protiútoky. Hráči velice dobře bránili. Škoda, že jsme nedokázali potrestat samostatný únik Martina Vrbky. Osobně mě mrzí, že jsme v závěru zápasu neudrželi výsledek 1:0. Domácí po zásluze zaslouženě vyhráli, protože drželi často míč na nohou a byli aktivnější.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - L. Halámek [-] , T. Malec [-] , M. Maloušek [-] (56. Z. Veselý [-] ) - R. Vyskočil [-] (59. M. Bouček [-] ) , H. Ráček [-] , J. Jakeš [-] (78. M. Nevoral [-] ) , V. Bradáč [-] , J. Vítek [-] , T. Bublan [-] - L. Liška [-]

Sokol Želetava
J. Mastný [-] - T. Polenda [-] , D. Jičínský [-] , J. Svoboda [-] , J. Šrutka [-] - M. Vrbka [-] , M. Čurda [-] (46. T. Vrbka [-] ) , Z. Daniel [-] (86. V. Čurda [-] ) , M. Ondráček [-] (51. Š. Vladeka [-] ) , M. Vrbka [-] - T. Simandl [-]

ŽK: 39. L. Halámek , 54. L. Liška , 75. Z. Veselý - 54. D. Jičínský , 67. Z. Daniel , 69. T. Vrbka .
Hráči zápasu: M. Bouček - M. Vrbka .
Místo: umělka VM. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.