1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K výhře nad Kroučovou pomohly Městečku dva góly Šnídla


Branky


0

Kroučová - Papírovým favoritem byli hosté, ale domácí Kroučová mohla těžit jak z domácího prostředí, tak z nepovedené jarní sezóny Ohnivců, která byla opravdu nepovedená. Městečko ale v prvním kole neponechalo nic náhodě a zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Kroučové

Cíl obou týmů byl jasný. Kroučová chtěla potrápit Ohnivce a každý bod by pro ni byl dobrý. Naopak Městečko chtělo na hřišti domácího celku vyhrát. K výhře měli Ohnivci přeci jen dobře nakročeno, když se krátce po půlhodině hry trefil Šnídl - 0:1. Kroučovou ale gól nepoložil, ba naopak minutu po úvodní brance přispěchal s gólovou odpovědí Machovský a bylo vyrovnáno - 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Městečko si vedení pohlídalo

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kteří se také dočkali vedoucí branky. Svůj postup na branku zakončil s přehledem Prokop a vrátil tak vedení Ohnivcům - 1:2. Gólovou pojistku přidal v 68' svým druhým zásahem kanonýr Šnídl a domácí tak měli bodový zisk zase o něco dále - 1:3. I přes záverečnou snahu se Kroučová snížení nedočkala, a tak všechny tři body putovaly do Městečka.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - L. Vajnar [-] , M. Vacínek [-] (65. L. Petráček [-] ) , J. Škuthan [-] , P. Mindžak [-] , F. Machovský [-] , M. Kiss [-] , J. Kováčik [-] , R. Janek [-] , A. Dekoj [-] (60. J. Borský [-] ) , V. Blín [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - A. Doležal [-] , M. Hajný [-] , T. Heger [-] (78. J. Loder [-] ) , J. Chládek [-] - J. Urban [-] , V. Prokop [-] , J. Hadrava [-] , P. Blabla [-] - P. Šnídl [-] , D. Rada [-] (71. P. Baba-Musah [-] )

ŽK: 70. M. Hajný .
Hráči zápasu: P. Šnídl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠKUTHAN Tomáš (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.