Kyjovice se na výhru nadřely


Branky


30. P. Kopl , 50. M. Kostera , 87. M. Bria - 16. J. Kučera (p.) , 43. M. Moravec , 62. D. Kotala , 74. J. Kolouch
2

Domácí Větřkovice  sice stabilně okupují první příčku (od spodu) tabulky ,ale chtěly potvrdit zlepšenou formu z minulého zápasu ve Skřipově (0:2)  a pokusit se urvat nějaký ten bodík a nezahanbit tak svou Vesnici roku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodního hvizdu sice kyjovičtí drželi častěji míč na svých kopačkách, ale zkušení pozorovatelé si nemohli nevšimnout , že vstřelit gol ze hry nebude ani pro ně nic snadného. Kolem 10.minuty se řítil hostující hráč sám na brankáře, ale včasným taktickým faulem před vápnem ho domácí zadák zastavil. Z následného trestňáku nic nebylo. Zanedlouho  se situace opakovala  (samostatný únik kyjovického útočníka a následný drobný kontakt s obráncem) s tím rozdílem ,že  se odehrála vevnitř pokutového  území a byla nařízená diskutabilní penalta, kterou bezpečně kyjovický Kučera  proměnil – 0:1.  Poté se odehrávala hluchá pasáž až do 30.minuty, kdy domácí Messi (P.Kopl) zakroutil balon svou levačkou z přímého kopu za záda bezmocného golmana Kyjovic – 1:1.  Domácí branka nabudila a snažili se natlačit do útoku, ale nepohlídali si brejkovou akci hostů těsně před koncem poločasu, kterou proměnil  M.Moravec – 1:2.

 

 

Po změně stran se domácím podařilo zaslouženě vyrovnat po dorážce  M.Kostery – 2:2.  Kyjovice viditelně znervozněly a musely přidat ,aby mohly pomýšlet na vítězství. V 62.minutě se hostům po sporné situaci u postranní čáry podařilo po centru vstřelit třetí branku. Za dalších 12.minut se kyjovickému Kolouchovi podařilo velmi šťastně přehodit domácího zraněného brankáře,který dochytával zápas s velkým sebezapřením – 2:4. Zdálo se být rozhodnuto, ale domácím se ještě pár minut před koncem povedlo snížit po teči M.Brii na 3:4.  Víc už ale nestihli a tak na svůj vytoužený první bodík si  budou muset minimálně další týden počkat.

 

Autor: David Řehulka



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KOPL Stanislav (N), VOLNÝ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 9. 2017 08:58
Davide, na reportáž se poté v redakčním systému podíváme a vydáme ho. Musíme ho zkontrolovat, než se pošle ven. :)
11. 9. 2017 17:00
dobrý den-není mi jasný ten report,když jsem ho napsal a pak klikl na uložit,už se mi to vubec nezobrazí...