Vítkov přejel Deštné


Branky


9. R. Hryn , 11. L. Pavlíček , 13. A. Funiok , 19. A. Funiok , 53. A. Funiok , 71. K. Špok (p.) - 88. L. Jakobovský
0

Zápas k sobě postavil dva týmy nesrovnatelných kvalit. Na straně domácích v podání velkého favorita TJ Vítkov "B" a na straně hostí outsidera TJ Sokol Deštné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ze strany domácích trošku v nervózním duchu, když Deštné více drželo míč na svých kopačkách a ještě k tomu na půli soupeře. Nic se z tohoto platonického tlaku nevyvinulo a tak otěže zápasu převzali domácí. Ti svým prvním útokem ihned udeřili, když útočník Aleš Funiok prostrčil míč za obranu na nabíhajícího Rosťu Hryna, který se levačkou nemýlil - 1:0. Za další čtyři minuty si role vyměnili, když Rosťa Hryn nacentroval přízemní míč na nohu Aleše Funioka, tutovka - 2:0. Za dalších šest minut dostal Aleš Funiok opět centr ke snadnému gólu, tentokrát z pravé strany od Jirky Vlčka - 3:0. To vše se událo v prvních 19-ti minutách. Hrálo se pouze na jednu bránu, i když hosté měli sem tam nějaký náznak, ale ten končil nepřesným centrem nebo zakročením jisté domácí obrany. Domácí zahazovali tutové šance, ale to už v takových zápasech bývá... Nakonec se radoval i druhý útočník domácích, Lukáš Pavlíček, který dělovkou z hranice vápna propálil vše - 4:0. Tento stav vydržel až do přestávky, kdy už se zdálo, že je vše rozhodnuto...

 

 Do druhé půle domácí vystřídali jednoho z útočníků - poslední střelec Lukáš Pavlíček šel ze hřiště a místo něj přišel Marek Vašut. Tento hráč se ihned dostal do šance, když se utrhl a běžel sám na brankáře, jenomže rychlejší bek hostí zakročil a šanci zmařil. Ale domácí přikládali pod kotel stále více a více a nakonec se domácí sniper mohl radovat z hattricku, když střední záložník Luďa Topiař zachoval klidnou hlavu, dostal se do vápna, naznačil střelu a nahrál před prázdnou bránu Aleši Funiokovi - 5:0. V tu chvíli domácí prostřídali skoro vše, co se dalo. Na hřiště přišli další čtyři hráči - ze hřiště odešel střelec prvního gólu, autor hattricku, střední a krajní záložník. Zápas tak trošku ochabl, i když nebezpečnější byli stále domácí. Nový muž na hřišti, který nahradil Luďu Topiaře, Karel Špok, si sám došel pro pokutový kop po podražení brankářem. Sám jej proměnil a upravil stav na 6:0. Za zmínku stojí pak pouze závěr zápasu, kdy se hosté přece jen mohli radovat z četného úspěchu, Jakobovský napřáhl za vápnem a takový nenápadný lobující míč zapadl za mírně vystoupivšího domácí brankáře - 6:1. Konec zápasu.

 

Autor: Rostislav Hryn



Počet diváků: 65. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - JAKUBEC Josef (N), LHOTZKY Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.