3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice rozhodly až v samém závěru


Branky


0

Štěpánkovice se sice ujaly vedení, ale Bolatice do přestávky vyrovnaly, a po ní daly dva góly a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Vedoucí celek tabulky z Bolatic nastoupil po týdenní pauze proti celku ze Štěpánkovic, a úvod střetnutí se domácí družině vůbec nepovedl. Už ve 2. minutě začala akce hostů u brankáře Michala Nováka, Lukáš Bielan prodloužil míč na Vlastimila Harazima, který poslal Štěpánkovice do vedení - 0:1. Bolatice ale srovnaly krok za devět minut, když míč po ose David Sněhota, Vlastimil Duda doputoval k Ondřeji Langerovi a ten rozjásal domácí fandy - 1:1. Zbytek poločasu se odehrával od šestnáctky k šestnáctce a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. 

Bolatice rozhodly v závěru

Ve druhém poločase převzaly zhruba po deseti minutách taktovku Bolatice a Štěpánkovice zatlačily před jejich vápno. Tam ale dlouho kraloval brankář Michal Novák. Postupně si na něm vylámali zuby Ondřej Langer, Tomáš Sněhota a Tomáš Kretek. Štěpánkovice pak vinou zranění dohrávaly posledních dvacet minut o deseti, a Bolatice toho dokázaly využít. V 75. minutě ještě zahodily Vlastimilem Dudou penaltu. V 77. minutě posunul Vlastimil Duda míč na Ondřeje Langera, který ho zatáhl do vápna a gólově oslovil Tomáše Kretka - 2:1. Sedm minut před koncem výhru Bolatic pojistil po přihrávce Tomáše Kretka Pavel Sněhota - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Hosté se ujali brzo vedení, ale my jsme hned vyrovnali. Ve druhé půli jsme rozhodli dvěma brankami v závěru utkání.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Bolatice byly fotbalovější, my jsme byli zase bojovnější. Bohužel se nám za nerozhodného stavu zranili dva hráči, a my museli dohrávat o deseti, a Bolatice toho využily.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - O. Langer [-] (82. J. Bortlík [-] ) , P. Tomšů [-] (71. J. Krettek [-] ) , T. Rataj [-] , T. Sněhota [-] , D. Macura [-] (57. P. Sněhota [-] ) , T. Kretek [-] , P. Nawrath [-] , F. Kocián [-] , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - D. Halfar [-] , L. Jurček [-] , M. Lukovics [-] , J. Václavík [-] - L. Vybrančík [-] , L. Kufka [-] , L. Bielan [-] , D. Kožušník [-] (62. L. Kožušník [-] ) - P. Benek [-] , V. Harazim [-]

ŽK: 39. D. Macura , 40. T. Kretek - 21. J. Václavík , 41. L. Vybrančík .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - JARZAB Jaroslav (N), MALOHLAVA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.