5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice vyhrály podruhé za sebou


Branky


0

Životice o své výhře rozhodly už v první části, kdy daly tři branky. Ve druhé přidaly ještě dvě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou celků z konce tabulky vyzněl jednoznačně pro Dolní Životice, které porazily pětibrankovým rozdílem hosty z Hněvošic. Domácí v prvním dějství naprosto ovládli hru a kromě tří branek zahodili další množství šancí. Do vedení šly Životice po čtvrthodině hry, kdy si vběhl do vápna Lukáš Vícha a balon uklidil k přední tyči hostující svatyně – 1:0. Ve 20. minutě vyrazil domácí standardku hostující brankář Bartosz Cojg k Lukáši Štrbíkovi a ten míč zametl nekompromisně za jeho záda – 2:0. Ve 35. minutě navíc hostující gólman Bartosz Cojg podcenil střelu Jana Leiferta z dálky a kapituloval potřetí – 3:0. Do kabin tak šly Životice za tříbrankového vedení. 

 

 

Ve druhé části se Hněvošice nadechovaly k náporu. V 47. minutě zahrávaly tři rohy po sobě, ale merunu protlačit do sítě nedokázaly. V 58. minutě roh Jacka Durdy skončil na hlavě Romana Ševiora, jenž dokázal přehlavičkovat i brankáře Matěje Válka, ale míč mířící do brány vykopl z brankové čary domácí obránce. Po hodině hry přišlo opět zaváhání hěnvošického gólmana Bartosze Cojga, kterému přes nohu přeletěla přihrávka a Jan Leifert měl hodně usnadněnou práci – 4:0. Hněvošice se sice nadále snažily, ale branka pro ně zůstala zakletá. Pawel Cojg s Romanem Ševiorem branku nedokázali trefit. Skóre uzavřeli domácí dvě minuty před koncem, kdy Miroslav Hanák vlétl jako uragán do vápna a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Lukáše Víchu – 5:0. Zmar Hněvošic dokumentovala 90. minuta, kdy Artur Durda orazítkoval pouze břevno. Životice se po výhře odlepily z posledního místa, kam naopak poslaly Hněvošice. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší, a mohli jsme vést i vyšším rozdílem. Ve druhé se soupeř zlepšil, přehrával nás, ale branky jsme dávali my.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Jsem hodně zklamán, protože jsme přijeli v nejsilnější sestavě. První poločas jsme doslova prospali. Navíc nás nepodržel brankář. Když jsme se nadechovali k tlaku ve druhé části, tak přišla chyba brankáře, a bylo po zápase.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - J. Leifert [-] (83. J. Javorek [-] ) , J. Tengler [-] (65. V. Palyza [-] ) , F. Elbl [-] (75. M. Essler [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (79. V. Toporčák [-] ) , L. Vícha [-] , O. Jasník [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - R. Buchta [-] - R. Ševior [-] , M. Konig [-] (72. M. Kotzián [-] ) , P. Ševior [-] , Z. Vrána [-] (79. R. Buchta [-] ) , A. Vavřinčík [-] (58. A. Durda [-] ) , J. Stříbný [-] , P. Durda [-] , P. Cojg [-] (83. D. Vitásek [-] ) , J. Durda [-]

ŽK: 26. J. Tengler - 23. R. Buchta , 43. M. Konig , 69. R. Ševior , 86. J. Stříbný .
Hráči zápasu: L. Vícha , P. Dušek , J. Leifert .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.