Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 10:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov deklasoval Dolní Životice


Branky


0

Budišov potvrdil pozici suveréna okresního přeboru, a domácím nasypal devět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý zápas jednoznačně dokazoval Budišov, že je na čele tabulky právem. Po pěti minutách vychytal jedovatou střelu Pavla Pizura brankář Matěj Válek. V 9. minutě milimetrově nahrál Jan Vondrouš Martinu Pražákovi, a ten poprvé rozvlnil síť domácí klece – 0:1. Ve 27. minutě oslovil Jan Kuric přihrávkou pod sebe Pavel Pizura, který už si věděl rady a překonal Válka podruhé – 0:2. O čtyři minuty později přetavil Skácelův centr v branku Martin Pražák – 0:3. Ve 38. minutě brankář Válek vyrazil projektil Jana Kurice před sebe, a dorážku poslal Lukáš Marek pánubohu do oken. Ve 40. minutě nahrávku Jana Vondrouše uklidil k tyči jeho jmenovec Kuric – 0:4. V závěru poločasu skrytou střelou po nahrávce Jiřího Tenglera Petr Dušek snižoval – 1:4.

 

Ve druhé části se obraz hry na hřišti vůbec nezměnil. Pět minut po přestávce poslal svou pumelici k tyči Pavel Pizur – 1:5. V 57. minutě poslal Petr Modelský v souboji jeden na jednoho svého soupeře na párek, ale zakončil mimo tři tyče. Po hodině hry po závaru v pokutovém území, kdy Válek dvakrat vychytal Jana Kurice a jednou Ondřeje Velikého, dotlačil balon do kasy Petr Modelský – 1:6. V 66. minutě využil Patrik Metelka a uklízel merunu přesně k levé tyči – 1:7. O dvě minuty později se odražený balon dostal k Michalu Esslerovi který propálil vše – 2:7. V 78. minutě prošel Filip Pražák přes tři hráče a jeho nahrávku zužitkoval Patrik Metelka – 2:8. Deset minut před koncem lobem završil hattrick Patrik Metelka – 2:9. V závěru se snažili budišovští hráči vyzvat k brance Jana Vondrouše, který slavil narozeniny, ale jeho pokusy si cíl nenašly. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Budišov byl po celý zápas jednoznačně lepším týmem a jeho výhra je naprosto zasloužená.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Terén byl sice podmáčený, ale mohlo se hrát, a navíc nám rychlejší rychlejší terén vyhovoval, protože jsme mohli hrát svou kombinační hru. Půlku jsme šancí jsme ještě nedali, protože v závěru jsme hráli vše na oslavence Jana Vondrouše, kterému hráči chtěli dopřát pocit branky. Zároveň bych chtěl pochválit domácí tým, který má ve svém středu dobré individuality (brankář, oba útočníci). Soupeř neproměnil tky své šance, a klidně to mohlo skončit i 20:6.



Sestavy


FK Dolní Životice
M. Válek [-] - J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , J. Továrek [-] (47. M. Essler [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] (69. V. Toporčák [-] ) , M. Elbl [-] (48. O. Jasník [-] ) , L. Vícha [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , R. Ondřej [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - J. Němeček [-] , T. Skácel [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] - P. Pizur [-] , J. Vondrouš [-] , J. Kuric [-] (60. P. Metelka [-] ) , M. Pražák [-] (36. O. Veliký [-] ) , P. Modelský [-] (66. O. Martynek [-] ) , F. Pražák [-] -

ŽK: 37. L. Vícha - 72. P. Metelka .
Hráči zápasu: F. Pražák , P. Modelský , J. Němeček .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - PUFFLER Jan, ŽIDEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.