1:1
(1:1)
12. P. Durda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


19. A. Kubný - 12. P. Durda
0

Na vedoucí branku Hněvošic reagovaly Kobeřice vyrovnávací trefou. Na nerozhodném výsledku se pak už nic nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prajzské derby mezi rezervou Kobeřic a Hněvošic začalo kvůli pozdějšímu příjezdu rozhodčího asi o dvacet minut později a  svého vítěze nepřineslo. Lepší vstup do zápasu měly Hněvošice, když už ve 2. minutě Pawel Cojg střílel z úhlu těsně vedle. Do vedení se dostali hosté z Hněvošic, když ve 12. minutě vběhl do vápna Roman Ševior a nahrávkou pod sebe gólově oslovil Piotra Durdu a ten nekompromisně zavěsil do kasy – 0:1. Vyrovnat se Kobeřicím povedlo na sklonku úvodní dvacetiminutovky, když si volný přímý kop postavil k exekuci Antonín Kubný a vymetl všechny pavouky z hostující klece – 1:1. Do poslední šance se Hněvošice dostaly ve 21. minutě, když jedovatě pálil asi z dvaceti metrů Jacek Krzysztof Durda, ale jeho projektil správný směr nenašel. Do konce zápasu si vypracovaly příležitosti už jen domácí borci z Kobeřic. Hlavním vraždičem šancí byl Vojtěch Malchárek, který pálil snad úplně ze všech vzdáleností, ale pokaždé mu jeho úmysl přečetl brankář Pavel Šafarčík, který tentokrát mezi třemi tyčemi nahradil Bartosze Cojga. Když už se Vojtěchovi Malchárkovi podařilo hostujícího brankáře překonat, tak napálil buď tyčku, břevno nebo mu rozhodčí neuznal branku pro ofsajd. Zápas tak postupně dospěl do remízového konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Mohli jsme určitě vyhrát, ale nedávali jsme své šance. Největším a hlavním paličem byl Vojtěch Malchárek, který se kvůli volbám vrátil z Prahy, ale spálil osm tutovek.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Remíza je dle mého mínění podle průběhu hry spravedlivá. Domácí sice dali tyčku a břevno, ale herní projev odpovídal remízovému konci.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - V. Malchárek [-] , A. Kubný [-] , T. Jašek [-] , O. Bedrich [-] (64. R. Hahn [-] ) , R. Stuchlík [-] (87. L. Rycka [-] ) , D. Janík [-] , J. Bečica [-] (77. P. Ullrich [-] ) , R. Gargoš [-] (82. J. Návrat [-] ) , L. Jašek [-] (82. D. Lasák [-] ) , M. Vidlák [-]

TJ Sokol Hněvošice
P. Šafarčík [-] - R. Buchta [-] - R. Ševior [-] , P. Ševior [-] , J. Harazim [-] (52. R. Buchta [-] ) , Z. Vrána [-] , A. Vavřinčík [-] , J. Stříbný [-] , P. Durda [-] , P. Cojg [-] , J. Durda [-]

ŽK: 62. D. Janík - 42. Z. Vrána .
Hráči zápasu: A. Kubný .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - VÁCLAVÍK Josef, STŘÍBNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.