Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Stěbořicích leží deka, využila to Minerva


Branky


1

Opava utekla svému soupeři v první části o tři branky. Tento náskok si Opava dokázala udržet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořicím se v poslední době vůbec nedaří. Naopak Minerva je v laufu a to se stoprocentně ukázalo v tomto utkání. Opava měla do zápasu start vskutku raketový. Už po pár sekundách po akci, která začala u hostujícího brankáře Bohumíra Lorenze, a přisunutí Filipa Mužíka, přeloboval jemným obloučkem gólmana Jakuba Loserta Kevin Postřimovský, jehož pokus skončil v síti i s přispěním břevna – 0:1. Po čtvrthodině hry prodloužil Filip Mužík výkop brankáře Bohumíra Lorenze na Lukáše Mařádka, který byl neomylný – 0:2. Třetí branka padla jak přes kopírák a opět byl úspěšný Lukáš Mařádek, který po půlhodině hry musel kvůli zranění střídat. – 0:3. Ve 28. minutě po nahrávce Vojtěcha Gracy a obloučku Romana Kokoška domácí snížili – 1:3. V závěru poločasu dokumentoval zmar domácích Petr Čavera, který si nešťastně vsítil vlastence – 1:4.

 

Jiskra naděje svitla domácím po přestávce, když v 54. minutě po kolmici Vojtěcha Gracy střelou pod brankářem Bohumírem Lorenzem vstřelil svůj druhý gól v zápase Michal Kokošek – 2:4. V 68. minutě jim ale vzal definitivně vítr z plachet po přesné nahrávce Ivo Kratochvíla přesnou střelou Adam Kreisl – 2:5. Záverečných dvacet minut se už zápas v podstatě dohrával, a Opava si po výhře mohla navléct pátý vítězný korálek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Zápas to byl normálně remízový, což podle výsledku zní humorně. My jen dělám velice hloupé chyby, po kterých inkasujeme zbytečné branky. Leží na nás nějaká deka, a zdá se mi, že hráči zamnou, kromě dvou až tří hráčů, nejdou, a to je špatné, když trenérovi jeho svěřenci nevěří.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Museli jsme svou hru přizpůsobit malému hřišti ve Stěbořicích. Hodně jsme se zaměřili na obranu, vyčkávali jsme na chyby domácích, a to se nám dařilo po celý zápas.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] (79. D. Burda [-] ) , K. Havlásek [-] , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] (22. M. Otipka [-] ) , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , F. Otipka [-] (60. L. Burda [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - L. Mařádek [-] (28. J. Rolný [-] ) , A. Kreisl [-] , J. Kretek [-] , P. Nagy [-] , R. Škrobánek [-] , T. Matějek [-] , A. Džemla [-] , D. Maisel [-] , K. Postřimovský [-] (84. J. Tůma [-] ) , F. Mužík [-] (82. J. Štencel [-] )

ŽK: 71. P. Čavera - 16. L. Mařádek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HENNIG Antonín - KUBNÝ Jan, KUZNÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 10. 2017 12:03
Rozhodčí mi ten gól uznal z toho rohu na 1:4 :D To mám teď o jeden méně :( :-D