Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina zlomila odpor soupeře až v závěru


Branky


0

V poslední osmiminutovce třemi góly Vřesina rozhodla o svém vysokém vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina se v sobotním odpoledni utkala na svém domovském hřišti s mužstvem Štítiny. Po celý zápas byla lepším týmem Vřesina, ale hodně dlouho se trápila, a teprve na samém konci zápasu se gólově prosadila. V první šanci se objevila Vřesina v 6. minutě, ale Miroslav Koval pálil jen do hostujícího brankáře Tomáše Richtera. V 17. minutě se zjevil sám před štítinským gólmanem Martin Boháč, ale ten jeho pokus vyrazil. Na druhé straně mohl vsítit branku Radomil Adamčík, ale neuspěl. Po půlhodině pálil Vítězslav Čech nad. Jediný gólový moment prvního poločasu přišel ve 38. minutě, když Vítězslav Čech našel Martina Boháče, jenž si obhodil protihráče a zavěsil k tyči - 1:0. 

 

Druhá půle se nesla v obdobném duchu. Vřesina dobývala hostující klec a velmi dlouho se jí to nedařilo. Hned po přestávce ztroskotal na hostujícím brankáři Petr Boček. V 50. minutě pálil Vojěch Kasan do brankáře Richtera. Miroslav Koval pálil o chvíli později nad. Na opačné straně hlavičkoval těsně mimo štítinský Patrik Škroch. V 70. minutě sám před brankářem Petr Boček opět neuspěl. V 72. minutě po rohu Lumíra Vojáčka se nejlépe zorientoval ve vápně Vojtěch Kocián – 2:0. Štítina ale korigovala o dvě minuty později, když po rohu volejem snižoval Štěpán Rohovský – 2:1. V závěru Štítina otevřela hru a domácí toho využili. V 82. minutě se do centru Daniela Buhly položil hlavou Vojtěch Kasan a zaznamenal svou první branku v dospělém fotbalu – 3:1. O čtyři minuty později po centru z levé strany umístil skluzem míč do kasy Petr Boček – 4:1. Konečnou podobu výsledku dal střelou zpoza velkého vápna Miroslav Koval – 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (asistent trenéra): Byli jsme lepším týmem po celý zápas, jen s proměňováním šancí jsme byli značně na štíru. Tři góly jsme dali až v závěrečné desetiminutovce.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Náš sobotní soupeř z Vřesiny u Hlučína je na svém domácím hřišti velice silný. Zpravidla zde hosté nevyhrávají a ani my jsme to nedokázali. Na krátké a úzké ploše bylo k vidění spoustu zakončení a to především z domácí strany. Ano, Vřesina nás přestřílela, ale konečný výsledek je pro nás krutý. Ještě v 81. minutě to bylo 2:1. Měli jsme v té době za sebou neproměněné šance Radomila Adamčíka (za stavu 0:0) nebo hlavičku Škrocha!! Ale taky nás zachránilo břevno či Graf s Tomáškem vykopávali z brankové čáry za již překonaným Richtrem. Náš ochránce "kasy" znovu několik krát podržel tým ve vyložených šancích soupeře. Nakonec to začalo Vřesinským padat v době, když jsme se nadechovali k závěrečnému náporu a více otevřeli po prostřídání hru. Góly padaly po individuálních chybách. Po třech předchozích zápasech, kdy jsme se výrazně zlepšili v obranné činnosti, tak přichází další nepříjemná sprcha s pěti góly v naší síti! Pravě před velice důležitým zápasem s Dolními Životicemi. Pokud se chceme udržet v okresním přeboru je naší povinnosti následující zápas vyhrát. Budeme potřebovat podporu fanoušků, a tak kdo může, přijďte nás povzbudit za týden ve 14 hodin na domácí hřiště!!!



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Koval [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , J. Hymon [-] (46. V. Kasan [-] ) , F. Rončka [-] (67. D. Buhla [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

TJ Tatran Štítina
T. Richter [-] - D. Adamčík [-] , J. Kunczik [-] , P. Škroch [-] (89. . Gavlík [-] ) , V. Watzlavik [-] (64. P. Kubánek [-] ) , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , R. Adamčík [-] (59. Š. Rohovský [-] ) , F. Graf [-] , P. Kunczik [-] (89. R. Nevřela [-] ) , J. Holeš [-] (72. R. Popek [-] )

Hráči zápasu: J. Pagáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - HARAZIM David, KANIA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.