2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jakartovice si poradily s Vřesinou


Branky


0

Souboj dvou týmů, které chtějí atakovat přední příčky v tabulce, skončil výhrou Jakartovic, které daly dvému soupeři dvě branky, zatímco Vřesina vyšla střelecky naprázdno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban otevřel účet zápasu

V utkání dvou ambiciózních celků přivítaly Jakartovice ve svém svatostánku Vřesinu. V úvodní desetiminutovce se obě družiny vzájemně pouze oťukávaly. Pak už na trávníku byla lepším týmem domácí eskadra. Ta šla do vedení ve 23. minutě, když Břetislav Malček prodloužil hlavičku na Radoslava Urbana, který potvrdil pověst snajpra – 1:0. Další šance domácích nevyužili  Jan Tkadleček s Markem Balážem. Vřesina se zmohla na přímý kop Lumíra Vojáčka, který adresáta nenašel a střelu Martina Boháče jistil u tyče brankář domácích Michal Janech.

Tkadleček jistil výhru v nastavení

Po příchodu z kabin se začali domácí obávat o výsledek a Vřesina začala více vystrkovat růžky. Čechův přímák chytá domácí brankář Michal Janech. Martin Boháč jen těsně mijí domácí svatyni.V 75. minutě střela Filipa Rončky vyráží skvěle Janech an roh. Z následného rohu hlavička Petra Bočka míří těsně vedle. Na druhé straně se neprosadil domácí Jan Tkadleček s Radoslavem Urbanem. V 86. minutě se ocitl před domácím brankářem Michalem Janechem zcela sám Petr Boček, ale nedal do své střely razanci a Janech jí v poklidu chytá. Uklidňující branku přidaly Jakartovice až v nastavení, když Jan Tkadleček nadvakrát pokořil hostujícího brankáře Jakuba Lamparta – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Měli jsme z tohoto zápasu obavy, protože jsme měli jen jeden přípravný zápas, a tvoříme nové mužstvo. Zpočátku jsme se hledali, ale pak jsme začali hrát fotbal, který byl podle mých představ, a v první půli jsme se ujali vedení. Ve druhém jsme se začali strachovat o výsledek, a Vřesina začala zlobit. Výhru jsme jistili až v samém závěru.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Hra se odehrávala ve středu hřiště, kde bylo k vidění mnoho osobních soubojů. Avšak góly střílely jen Jakartovice.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Baláž [-] (79. R. Holub [-] ) , J. Hlaváč [-] (71. M. Sváček [-] ) , M. Poštulka [-] (87. L. Martinka [-] ) , J. Morisch [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] (90. T. Matyáš [-] ) , J. Tkadleček [-] (90. O. Duda [-] ) , K. Palkovič [-] , R. Schreiber [-] , T. Rubý [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Kolár [-] , M. Koval [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 63. K. Palkovič , 72. M. Janech , 77. M. Poštulka , 90. R. Schreiber - 58. V. Čech , 84. J. Pagáč .
Hráči zápasu: B. Malček .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - RUČKA Jakub, HRBÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.