Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová slaví premiérovou výhru v okresním přeboru


Branky


0

Souboj nových týmů v okresním přeboru vyzněl jednoznačně pro Březovou, která dovolila Štítině snížit, až když vedla o čtyři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodní šanci Štítiny excelovala Březová

V souboji dvou nových celků dominovala jednoznačně hostující Březová. Štítina sice mohla jít do vedení už v první minutě, ale Tomáš Halška nastřelil po trestném kopu Vojtěcha Tomaška pouze břevno březovské branky. Pak už taktovku zápasu třímala pevně Březová, která byla častěji na míči. Březová se ujala vedení v 19. minutě, když centr Dominika Nováka z pravé strany zasunul hlavou do brány Jiří Lichovník – 0:1. O dvacet minut později vletěl David Řehulka jako tank do štítinského vápna, obtočil se kolem obránce a nekompromisně zavěsil – 0:2. Do kabin tak šla za dvoubrankového vedení Březová. 

Březová výhru pojistila

I ve druhé části se obrázek hry nezměnil. Nejdříve dvě velké šance zahodil agilní Jiří Lichovník, který neuspěl sám před domácím brankářek Vojtěchem Otipkou. V 68. minutě domácí brankář Vojtěch Otipka špatně odkopl balon, kterého se zmocnil právě Jiří Lichovník a střelou kolem něj jej poslal do sítě za jeho záda – 0:3. Za dvě minuty našel Jiří Lichovník nezištně Martina Šuhajíka a ten počtvrté poslal míč do domácí kasy – 0:4. Štítina dokázala snížit z penalty Vojtěchem Tomaškem dvanáct minut před koncem zápasu – 1:4. Ta byla nařízena za faul na Jana Rohovského. Závěr zápasu se už v poklidu dohrával a Březová s přehledem uhájila tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: V novém fotbalovém ročníku okresní třídy jsme měli možnost přivítat soupeře z Březové, která letos do této soutěže postoupila a nese se na vítězné eufórii z minulé soutěže.Byl to pro nás soupeř těžký a výsledek hovoří za vše.Náš tým se od června absolutně změnil,skládá se v časové tísni a ještě to potrvá než se kluci sehrají. Takže bylo v naší hře vidět spoustu nedokonalostí.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Zpočátku jsme byli trošku ztuhlý a domácí nastřelili břevno. Pak jsme už do konce poločasu diktovali tempo hry, a ujali se dvoubrankového vedení. I zpočátku druhého poločasu jsme měli převahu, a přidali další dvě branky. Závěr zápasu už byl vyrovnaný, a domácím se podařilo šťastně snížit.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
V. Otipka [-] - P. Škroch [-] , F. Graf [-] (61. Š. Rohovský [-] ) , V. Tomáško [-] , P. Kunczik [-] , T. Halška [-] , J. Kunczik [-] , J. Holeš [-] (74. D. Heider [-] ) , P. Hřivnáč [-] , J. Rohovský [-] , J. Hochgesandt [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šuhajík [-] , K. Demel [-] , D. Novák [-] , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] (81. M. Krzisch [-] ) , T. Křenek [-] (55. M. Pretsch [-] ) , M. Šustek [-] , D. Řehulka [-] , P. Křenek [-]

ŽK: 71. J. Hochgesandt - 15. P. Cihlář .
Hráči zápasu: J. Lichovník .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: RADEK Roman - KOTÁSEK Petr, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.