4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidné vítězství Horního Štěpánova


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hned od úvodu utkání ukázali, kdo je v tomto utkání poprávu favoritem. Hned v 15. minutě se trefil z přímého kopu Němec 1:0. Par minut na to přidal po krásné střele Žondra branku na 2:0. V 34. minutě po centru byl ve vápně úplně osamocený Matuška, který zvýšil hlavičkou na 3:0. Domácí svého soupeře přehrávali a vypracovali si i další šance, které žádnou další branku do konce poločasu nepřinesly, a tak poločas skončil 3:0.

Druhý poločas začal, tak jak skončil, kdy domácí byli aktivnější. Výsledkem jejich aktivity byla čtvrtá branka, kterou přidal Klimeš 4:0. Postupně tempo domácích opadalo a do hry se začali dostávat i hosté, kterým se podařilo si vytvořit několik velmi dobrých šancí, ale ani jedna nepřinesla branku. Utkání nakonec skončilo zaslouženým vítězstvím domácích 4:0.



Ohlasy k zápasu


Horní Štěpánov
Patrik Müller (trenér Horního Štěpánova): Myslím si, že jsme utkání zvládli na výbornou, byli jsme lepším týmem. Poločas jsme vyhráli 3:0, ale další šance jsme ještě neproměnili. V úvodu druhého poločasu jsme přidali čtvrtou. Nejlepším hráčem byl Radim Žondra, který dnes hýřil pohybem a dal krásnou branku, protože mu končí hostování a zatím nevíme, jak to s ním bude. My určitě budeme mít zájem o jeho setrvání.

Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): První branka po čtvrt hodině, kdy byla špatně postavená zeď golmanem. Za chvíli druhá branka po střele a třetí samostatný hráč hlavičkoval.Domácí hráli poměrně slušně, více běhali, nahrávali si, točili se. Hráli velmi dobře. V druhém poločase přidali čtvrtou branku, pak nás pustili ke konci také do šancí, ale měli jsme ze čtyři šance, které jsme, ale bohužel neproměnili. Nejlepším hráčem týmu byl Lubomír Keluc.



Sestavy


Horní Štěpánov
K. Havlen [-] - P. Liška [-] , P. Navrátil [-] , R. Deutsch [-] , M. Sigl [-] - M. Pukl [-] (70. P. Liška [-] ) , L. Němec [-] , R. Žondra [-] , M. Žilka [-] (46. O. Ščudla [-] ) - J. Matuška [-] (70. P. Liška [-] ) , L. Klimeš [-]

Sokol Zdětín
L. Volf [-] - J. Navrátil [-] , Š. Lenďák [-] (60. D. Langr [-] ) , M. Kalvach [-] , M. Sokol [-] - J. Navrátil [-] , T. Kučera II. [-] , L. Keluc [-] , L. Holinka [-] - M. Řehulka [-] , R. Nováček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.