1:6
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2015 18:00

26.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalka senzačně na 3. místě!!


Branky


62. R. Kučera - 20. M. Vogl , 25. R. Labounek , 31. M. Glouzar , 37. R. Prokop , 55. M. Vogl , 71. M. Vogl
0

K pátečnímu večeru se odehrál první zápas posledního kola v kterém Skalka porazila domácí Přemyslovice 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný. První velkou šanci po nákopu Ondřeje Mlčocha měl Labounek, ale  v samostném úniku těsně minul. O pět minut později měl velkou šanci Vogl, ale levačkou přestřelil. Na druhé straně mohli domácí využít nedorozumění v obraně, branka z toho nakonec nebyla. Ve 20. minutě přihrál Chytil do vápna  Voglovi, který přízemní střelou dostal Skalku do vedení 0:1. Další šanci měl Labounek, ale Podešva ho vychytal.  O chvíli později utekl po lajně Prokop a po centru našel volného Labounka, který hlavičkou zvýšil a 0:2. O dalších pár minut později po rychlém autu Spisara se otevřel ve středu prostor Martinu Glouzarovi, který si navezl míč a krásnou střelou zvýšil na 0:3. Do poločasu se Skalka prosadila ještě jednou, když se ve vápně dostal míč k Prokopovi, který po rychlé otočce umístil míč ke vzdálenější tyči 0:4. Tímto výsledkem skončil i poločas. Domácí byli nebezpeční pouze v prvních minutách, pak převzala tempo hry Skalka.

V druhém poločase prvních deset minut opět přineslo vyrovnanou hru. Až se po přihrávce Karáska opět dostal míč ve vápně k Voglovi, který zvýšil na 0:5. O pár minut později předvedl Kamil Konečný těžký zákrok proti dalekonosné střele Ondřeje Mlčocha. Následně domácí měli velkou šanci, ale těsně minuli. V 62. minutě se přece jen dočkali, po nedůrazu v obraně snížil přesně k tyči Radek Kučera 1:5. Za další chvíli se vyznamenal Kamil Konečný, který vyrazil hlavičku Antonína Glouzara na rohový kop. Za pár minut měl Antonín Glouzar další velkou šanci, ale i jeho druhou hlavičku skvěle zlikvidoval Konečný, bohužel se mu podařilo míč jenom vyrazit a následně dostal míč do sítě Vogl, který tím uzavřel svůj hattrick 1:6. Dalším šancím na obou stranách už chyběla lepší finální fáze a další branky se už fanoušci nedočkali. Utkání nakonec skončilo 1:6. Oba týmy na závěr sezóny děkovačkou poděkovali oběma fanouškovským táborům. Především na straně Skalky bylo, co slavit, protože Skalka opět posunula svůj historický úspěch, tentokrát je to 3. místo v okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic): Dneska není nic moc co hodnotit, dnes jsme hráli pouze dvacet minut, pak jsme úplně ztratili, co jsme chtěli hrát. Je pravda, že Skalka je momentálně nejlepší tým v okresním přeboru, zatím si stojím, protože jsem viděl všechny týmy hrát, ale Skalka předvedla nejlepší výkon a to si myslím já a ne jenom já. Možná my jsme měli trochu podvědomí, že jsme zachránění, ale neřekl bych, že jsme to dnes Skalce usnadnili, prostě jejich hráči dali krásné branky a pěkně kombinovali. Za stavu 0:4 se těžko motivuje mužstvo, ikdyž jsme se snažili, prostě Skalka byla nejlepším týmem jarní části. Dnes se ukázalo, když nám chybí Sláma na stoperu a Mucha v záloze je to o 40 % ztrátové a dnes je kluci nedokázali nahradit. Nejlepším hráčem našeho týmu byl David Pírek.

FK Skalka 2011
Stanislav Prečan (trenér FK Skalka 2011): Od začátku utkání jsme byli lepším celkem, kluci už napadali jejich rozehrávku, po té jsme přecházeli do rychlých kontrů. Naše akce měli oči. Po rychlých brankách jsme vedli 0:4, a tak skončil i poločas, o zápase bylo v podstatě rozhodnuto. Do druhého poločasu jsme šli, že počkáme, co soupeř udělá a budeme se ještě snažit navýšit skóre. Přes několik šancí, které jsme měli, jsme přidali ještě dvě branky. Za celou sezónu bych chtěl kluky pochválit, předváděli jsme především na jaře solidní výkony. Předvedená hra lahodila oku diváka, a teď už můžeme slavit třetí místo, což je obrovský úspěch, který vůbec nikdo nečekal. Chtěl bych pochválit dneska všechny kluky, protože jsme do Přemyslovic přijeli bez čtyř kluků ze základní sestavy, ale i kluci, co normálně nehrávají, předvedli že na základní sestavu mají. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Richard Prokop, zápas mu dnes sedl a fotbal ho bavil, předváděl úžasné finty v kterých on se vyžívá.



Sestavy


Sokol Přemyslovice
B. Podešva [-] (46. K. Konečný [-] ) - A. Studený [-] , J. Konečný [-] , J. Špaček [-] , M. Tyl [-] - R. Kučera [-] (62. T. Jurník [-] ) , D. Pírek [-] , L. Tyl [-] , D. Možný [-] (46. O. Barna [-] ) - R. Cita [-] , R. Grulich [-]

FK Skalka 2011
P. Molčík [-] - O. Spisar [-] , O. Mlčoch [-] , R. Pinkava [-] , M. Šubrt [-] - R. Prokop [-] , M. Vogl [-] , J. Karásek [-] , M. Glouzar [-] - R. Labounek [-] , P. Chytil [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.