0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrahovice zvládly penaltový rozstřel


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké vedro výrazně ovlivnilo utkání hrálo se spíše mezi šestnáctkami, největší šanci si připravili hosté, kdy ve 13. minutě trefili břevno. Pak opět v podstatě celý poločas pokračovala pasáž mezi šestnáctkami. Mírně aktivnější byli domácí, ale k výraznější šanci to nevedlo. Vyskytly se sice nějaké náznaky, které ale nepřinesly žádné výraznější ohrožení ani na jedné straně. Poločas skončil bez branek 0:0.

To co platilo pro první poločas platilo i ve druhém, hra se opět odehrávala mezi oběma vápny. Největší šanci si připravili domácí až v poslední minutě, kdy se řítil sám na Pokorného Vévoda, ale hostující brankář tuto situaci ustál a utkání skončilo 0:0. O výsledu tak museli rozhodnout pokutové kopy.

Král - proměnil, Soldát - neproměnil

Kučera - proměnil, Jódl - proměnil, Dvořák - proměnil

Hosté si nakonec tedy připisují jeden bodík navíc.



Ohlasy k zápasu


Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): Pojali jsme to přátelsky. Oni v úvodu trefili tyč. Hrálo se spíše od vápna k vápnu, možná jsme byli o něco lepší, ale zase jsme neměli kvalitní koncovku. Druhý poločas byl vyrovnaný. V 90. minutě jsme nedali velkou šanci, kdy šel náš hráč sám na branku. Nejlepším hráčem našeho týmu byl David Hájek, který si to svými výkony za celé jaro dnes zasloužil.

Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): Utkání se víceméně jenom dohrávalo. Bylo to vlažné z obou stran. Dnes bych chtěl především vyzdvihnout Davida Pokorného. Oba týmy měli dvě gólovky. Takže remíza je spravedlivá. Utkání bylo pohledná, jenom škoda, že nepadly branky. Výsledek 2:2 by byl hezčí aspoň na branku než 0:0. Naše mužstvo chytlo nakonec to herní štěstíčko, škoda že už sezóna skončila.



Sestavy


Haná Nezamyslice
V. Soldát [-] - D. Hájek [-] , M. Lakomý [-] , L. Král [-] , R. Fialka [-] - M. Musil [-] (75. Z. Špička [-] ) , T. Mariánek [-] , M. Přikryl [-] (20. L. Moler [-] ) , J. Machálek [-] - J. Dostálík [-] (46. M. Vévoda [-] ) , M. Máj [-]

Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - J. Klíč [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Hájek [-] , J. Doležal [-] - M. Kučera [-] , D. Jodl [-] , J. Dvořák [-] , P. Michalec [-] - D. Kratochvíl [-] , J. Minx [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.