D. Bajer 60.
1:2p.
(0:0)
64. M. Musil
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezamyslice slaví, vyhrály okresní přebor!!!


Branky


60. D. Bajer - 64. M. Musil
0

Nezamyslice neproměňovali šance, ale zisk dvou bodů jim stačil k celkovému vítězství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 12. minutě se jeden z hráču Nezamyslic řítil sám na Martínka, ale trefil pouze břevno. Ve 25. minutě musel jeden z obránců Smržic vykopávat střelu Mariánka na brankové čáře. Hosté měli další velké šance, ale hostům se při zakončení lepila smůla na paty. Domácí především spoléhali na brejkové situace, kterých se pár vyskytlo, ale brankový efekt to nemělo. Poločas nakonec skončil 0:0.

V 50. minutě další sólo, ale Martínek situaci opět ustál. Následně po přihrávce Kotlára se prosadil Bajer a dostal domácí do vedení 1:0. Par minut na to měl Musil dostatek času ve vápně a vymetl šibenici a vyrovnal na 1:1. Po této brance už kvalita hry upadla, přesto ještě měli oba týmy nějaké šance, které ale brankou neskončily. Především brankář Martínek podržel svůj tým. Utkání nakonec skončilo 1:1.

L. Martínek - proměnil, Kalandřík - proměnil, Bajer - nedal, P. Richter - nedal

Za Nezamyslice kopal Mariánek - proměnil, Špička -  nedal, Dostálik - proměnil, Machálek - proměnil. Hosté se tedy radují se zisku dvou bodů, který jím zajistil vítězství v celém okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Smržice
Jiří Přikryl (trenér Smržic): My jsme měli z brejku šance, oni nás ale první pulku přehrávali, ale my i oni jsme hledali složitosti. Po šestnáctku nás přehrávali, pak to naštěstí řešili zbytečně složitě. Oni byli častěji u míče. V druhé pulce jsme se dostali po brejku do vedení. Oni potom vyrovnali, kdy se krásně trefil Musil, ale měl dost času. My jsme měli ještě nějaké brejky, a oni také měli šance, ale Martínek je vychytal. Druhá půlka bylo především o úmorném vedru. Na to, že byli první hrál soupeř dobře a my jsme to odbojovali. Pro nás určitě dobrý bod, který jsme si zasloužili. Našim nejlepším hráčem byl Přemysl Gottvald.

Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): V prvním poločase jsme měli vést, tak 5:0, ale bohužel jsme velké šance neproměnili, místo toho byl poločas 0:0. V druhém poločase jsme pokračovali v podobném tempu, ale z brejku jsme inkasovali a chvíli na to jsme vyrovnali. Potom už to byla spíše nakopávaná, ale měli jsme dávno rozhodnout v prvním poločase. Našim nejlepším hráčem byl brankář Tomáš Buriánek, který vystihl směr všech penalt.



Sestavy


TJ Smržice
F. Martinek [-] - T. Doseděl [-] , J. Vychodil [-] , J. Tomiga [-] , L. Martínek [-] - J. Kalandřík [-] , M. Martiňák [-] (35. P. Gottvald [-] ) , L. Klus [-] , .. Richter [-] - D. Bajer [-] , R. Kotlár [-]

Haná Nezamyslice
T. Buriánek [-] - J. Machálek [-] , M. Lakomý [-] , L. Moler [-] , D. Hájek [-] - M. Musil [-] (80. Z. Špička [-] ) , T. Mariánek [-] , P. Horák [-] , M. Přikryl [-] (60. J. Dostálík [-] ) - M. Lakomý [-] , M. Máj [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.