Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama lépe vyznělo pro Přemyslovice


Branky


0

Všechny branky padly v prvním poločase. Ve velmi pohledném utkání uspěli hosté, kteří slaví definitivně záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hned v úvodu padla první branka, kdy v 6. minutě se prosadil domácí Hemerka a bylo to 1:0. Uběhlo dalších pár minut a viděli jsme další branku. Ve 12. minutě se střelecky prosadil  po centru Pírka Jan Konečný 1:1.Ve. 14. minutě domácí trefili tyčku a v 18. minunutě už hosté vedli, kdy se po přihrávce Havelky z 18 metrů prosadil Grulich 1:2. Ve 33. minutě se střelecky prosadil Havelka po centru L. Tyla 1:3. O dvě minuty později, ale dostal domácí do zápasu Hemerka, který snížil na rozdíl jedné branky 2:3. Následně domácí svého soupeře do konce poločasu zatlačili, ale branku se jim nepodařilo už vstřelit, a tak poločas skončil 2:3.

 V druhém poločase Přemyslovice pozorně bránili, přesto musel předvést několik dobrých zákroků Podešva. V 70. minutě za něj musel zaskočit Špaček, který vykopával míč z brankové čáry. Postupně tlak domácích opadával a hosté si nakonec dokráčeli k vítězství 2:3, které pro ně znamenalo jistotu záchrany.



Ohlasy k zápasu


Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): Začali jsme dobře, dali jsme první branku, která nám spíše uškodila, protože jsme dostali tři laciné branky. V druhém poločase jsme měli čtyři vyložené šance, ale to už byla naše křeč. Našim nejlepším hráčem byl Hemerka.

Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic): Dnes bylo šílené vedro a utkání samotné z pohledu prvního poločasu nádherný zápas. Hosté se dostali do vedení, my jsme vyrovnali a hosté následně trefili tyčku, kdyby dali branku průběh utkání by byl asi jiný, my jsme to naštěstí ustáli. Podařilo se nám navýšit skóre na 3:1, pak ale přišlo uspokojení a dostali jsme hloupou branku a to nás hodně srazilo do kolen. Domácí byli do poločasu lepší, my jsme to ale ustáli. O poločase jsme se uklidnili a začali jsme hrát podle mích not, ikdyž se domácí dostali do nějakých šancí, tak nás podržel Podešva. Domácí nás trochu zatlačili, Špaček vykopával i z brankové čáry. Následně jsme si to utkání už pohlídali. Rozhodně z našeho pohledu to bylo vydřené vítězství. Ikdyž bylo šťastné musím klukům poděkovat, protože jsme šli tomu vítězství naproti. Dnes bych chtěl vyzdvihnout výkon Špačka a Studeného.



Sestavy


Sokol Olšany
M. Uhřík [-] - L. Rokyta [-] , M. Miška [-] , J. Škoda [-] , P. Vysoudil [-] - J. Antoníček [-] (46. J. Mazal [-] ) , F. Soldán [-] , F. Hemerka [-] , T. Poláček [-] - A. Pospíšil [-] , J. Hošák [-]

Sokol Přemyslovice
B. Podešva [-] - A. Studený [-] , J. Sláma [-] , J. Konečný [-] , J. Špaček [-] - M. Mucha [-] (87. .. Augustín [-] ) , L. Tyl [-] (70. T. Jurník [-] ) , D. Pírek [-] , D. Možný [-] (65. L. Jurník [-] ) - R. Grulich [-] (87. J. Rozsíval [-] ) , M. Havelka [-] (86. O. Barna [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.