Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zapletal rozstřílel Brodek


0

V souboji dvou týmů, které se nachází v horní polovině tabulky zvítězili domácí, především díky čtyřem brankám Zapletala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodu byli aktivnější hosté, kteří měli výraznou převahu v držení míče, jejich utočné akce, ale končili buď vápnem Určic nebo nepřesnými pokusy. Na druhé straně hned z první výraznější šance se domácí nemýlili, kdy vyražený míč dorazil do sítě Fréhar 1:0. Nejprve mohli srovnat hosté, ale po brejkové situaci a sólu Zapletala to bylo 2:0.  Hosté stále pokračovali v lepším držení míče, ale domácí byli schopni si připravit nebezpečnější akce. Zvýšit mohl Mudrý, který těsně minul o chvíli později se domácí přece jen mohli radovat, když se podruhé prosadil Zapletal 3:0.  Ve 41. minutě měl velkou šanci Gamberský, ale Pokorný ho vychytal. Domácí vyhráli úvodní poločas 3:0.

Hned po příchodu na hřiště vykřesal naději pro Brodek Hangurbadžo, který snížil na 3:1. Velkou šanci přiblížit se na rozdíl jedné branky měl Matoušek, ale Pokorný se vyznamenal. O chvíli později podržel svůj tým ještě výrazněji, když chytil Šimečkovi tentokrát pokutový kop. Tento zlomový okamžik zápasu musel hosty velmi mrzet, protože v 62. minutě uzavřel hattrick po krásné ráně z voleje Zapletal 4:1. O pouhé dvě minuty později kopali hosté druhou penaltu, kterou tentokrát Kaplánek s přehledem proměnil 4:2. V 66. minutě poslední naděje hostů utl skvělý Zapletal, který udělal kličku brankáři a zavěsil už počtvrté 5:2. Ke konci utkání si hosté ještě připravili nějaké šance, ale další branka už nepadla a Určice "B" se mohli radovat z vítězství 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Brodek byl dnes fotbalovější, držel míč, bohužel pro ně jenom po šestnáctku . My jsme přišli na zápas a zjistil jsem, že mám osm kluků, tak jsme sháněli dorostence i já jsem si šel pro kopačky. Tímto chci klukům z dorostu poděkovat, že nám přišli pomoct. My jsme si řekli, že to zkusíme ubojovat podle toho to také vypadalo. Byly tam chyby, v takové sestavě to jinak nejde, ale dnes jsme to ubojovali srdíčkem a opět se ukázala síla Patrika Zapletala. Před zápasem jsme si řekli pojďme si zahrát a nedostaňme pětku a my jsme ji nakonec dali, ale to tak někdy bývá. Nejlepším hráčem našeho týmu byl čtyřgólový Patrik Zapletal. Dnes také velmi dobře zahrál dorostenec Slezák a brankář Pokorný.

Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u PV):: Dneska to byl vyloženě zápas blbec. Domácím stačilo dávat míče za naši obranu. My jsme dnes dostali čtyři branky z brejku. Dnes se to hodně těžko hodnotí, když řeknu, že jsme měli držení míče 70 na 30, ale našema chybama v obraně a brejky jsme dostávali branky. První branka byla velmi laciná. Rozhodující moment utkání byla neproměněná penalta, protože kdybychom ji dali, tak jsem ještě věřil, že to otočíme. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Zbořil a Soldán.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - .. Kadlec [-] , .. Slezák [-] , J. Frehar [-] , M. Hýbl [-] - M. Pospíšil [-] , E. Dreksler [-] , R. Berčák [-] , D. Mudrý [-] (66. R. Mlčoch [-] ) - P. Mlčoch [-] , P. Zapletal [-] (73. O. Halouzka [-] )

Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - M. Kaplánek [-] , P. Gamberský [-] , L. Frys [-] (77. J. Dračka [-] ) , J. Matoušek [-] - R. Piňos [-] , P. Soldán [-] , P. Zbořil [-] , I. Hangurbadžo [-] - R. Šimeček [-] , L. Zatloukal [-] (71. J. Typner [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.