1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Držovice zvládly penalty


Branky


0

Utkání nabídlo několik zajímavých šanci, ale branku žádnou. O domácím vítězství nakonec rozhodly pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu se hrálo v Držovicích vyrovnané utkání. Hostům se dařilo držet častěji míč na svých kopačkách. Dokonce se jim podařilo si připravit i dvě velmi dobré šance, které branku bohužel nepřinesly. Domácí si také dovedli připravit nějaké šance, ale selhávala finální fáze. Poločas tedy branku nepřinesl a skončil 0:0.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, hrála se vyrovnaná hra. Šance domácích  byly v druhém poločase nebezpečnější, ale branku nepřinesli. Hosté na tom byli podobně, a tak jsme za celých 90 minut neviděli ani jednu branku a museli rozhodnout pokutové kopy.

V penaltovém rozstřelu selhal O. Ščudla, který nechal vyniknout brankáře ostatní střelci své pokusy proměnili a domácí se nakonec mohli radovat z vítězství po pokutových kopech.



Ohlasy k zápasu



Horní Štěpánov
Patrik Müller (trenér Horního Štěpánova): Utkání bylo v prvním poločase vyrovnané. Měli jsme menší převahu. Měli jsme dvě velké šance, které jsme nevyužili. V druhém poločase jsme my i domácí měli nějaké šance, ale zápas nakonec skončil 0:0. Nakonec rozhodli penalty, což je především zpestření pro diváky.



Sestavy



Horní Štěpánov
K. Havlen [-] - M. Červinka [-] , P. Navrátil [-] , O. Ščudla [-] , M. Sigl [-] - M. Pukl [-] , R. Deutsch [-] , L. Němec [-] , R. Žondra [-] - P. Liška [-] , L. Klimeš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.