1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín získal překvapivě 2 body


Branky


0

V souboji, kde byl jasný favorit Haná Prostějov překvapil domácí Zdětín, který zvítězil na pokutové kopy a připsal si důležité dva body, naopak Haná Prostějov definitivně ztratila šanci vyhrát okresní přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od úvodu bylo jasné, že na hřišti bude častěji držet míč hostující tým. Domácí se především soustředili na podstivou defenzívu a doufali v nějaké brejkové situace. V prvním poločase si šance v podstatě vytvářeli jen hosté, kteří si vypracovali několik ložených šancí, ale domácí podržel brankář Volf. Jednou ho dokonce zachránilo břevno. První poločas skončil nakonec bez branek 0:0.

V druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, pouze s tím rozdílem, že hosté už si nevypracovali tolik brankových příležitostí. Většinou tomu chyběla lepší finální fáze. Naopak domácí Zdětín začal být postupně také nebezpečný a vypracoval si nějaké šance, ale ani jednomu týmu se nepodařilo vstřelit branku, a tak museli rozhodnout pokutové kopy.

Krupička - proměnil, Mašík - neproměnil, D. Kolář - neproměnil.

Jaroslav Navrátil a Langer proměnili a zajistili domácím důležité dva body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): Soupeř byl lepší, trefil břevno. Samozřejmě soupeř je v tabulce druhý bylo to poznat. My jsme bránili, oni útočili, sice na konci jsme měli šance i my, ale držení míče, tak 35 na 65. Někdy se stane, že i slabší porazí silnějšího. V tom horku to bylo úmorné a v tom počasí jsme to udolovali. Nejlepším hráčem našeho týmu byl brankář Volf, který nás několikrát podržel.

Haná Prostějov
Martin Kolář (trenér Haná Prostějov): Od začátku hrál Zdětín zanďoura a snažili se o protiútoky. My jsme drželi více míč. V prvním poločase jsme neproměnili šance a v druhém poločase jsme se už, ale úplně nedostali do vyložených šancí. Nebyli jsme dostatečně důrazní, abychom dali branku, a tím pádem to dopadlo 0:0. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Zatloukal.



Sestavy


Sokol Zdětín
L. Volf [-] - J. Navrátil [-] , Š. Lenďák [-] , M. Kalvach [-] , T. Kučera II. [-] - L. Holinka [-] , R. Nováček [-] , L. Keluc [-] , J. Navrátil [-] - D. Langr [-] , T. Apalovič [-] (80. M. Sokol [-] )

Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - I. Jančiar [-] , J. Mašík [-] , M. Trnavský [-] , M. Kolář [-] - D. Strouhal [-] , R. Frnka [-] , M. Krupička [-] , M. Ondráček [-] (55. J. Levinský [-] ) - M. Zatloukal [-] (75. D. Kolář [-] ) , R. Světlík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.